writing-img

Popek in prva brca

clock-img

31.03.2008, 13:14

clock-img

Virtualna

pencil-img

841

Ojla drage moje user posted image ,

sem v 16. tednu in danes sem ze dva krat v eni uri cutila prve user posted image  brce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, kako lep in nezamenljiv obcutek je to user posted image . Zanima me pa sledece, kaj zdaj ko sem jih pac "zaznala" (brce) , jih bom delezna vsak dan in pogosteje ali je se prezgodaj pri mojih tednih, da bo dojencek pac brcal vsak dan user posted image  mogoce je vprasanje smesno, a mene resnicno zanima, kar naprej opazujem trebuh in si zelim se kake brcike user posted image user posted image user posted image
...pa se to, cez noc se mi je popek obarval v rjavo user posted image  kar rjav je rataluser posted image
Kaj je to ??? Mogoce katera ve ?

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

clock-img

31.03.2008, 13:18

clock-img

Anonimen

Glede brc, možno, da jih boš čutila vsak dan, možno pa tudi da ne. Kajti zdaj (in vse tja do ene 26. tedna) ima user posted image  še toliko prostora, da se v maternici prosto giblje in ni nujno da ga vedno čutiš. Če ga torej kak dan ne bo čutila, ni razloga za paniko.
Glede popka pa možno, da se ti je začela delat linea negra.

clock-img

31.03.2008, 13:52

clock-img

novopecena

pencil-img

840

brce bodo verjetno zmeraj pogostejše, če pa ga kateri dan ne boš čutila se ne razburjat. tudi pri meni se je popek obarval rjavkasto+linea negra se je pokazala-vse štima user posted image

Ljudje smo kot angeli z eno perutjo,
če hočemo leteti se moramo objeti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
No.1 fanica mojega malega Reneja

clock-img

31.03.2008, 14:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ti morm čestitam za brcike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz še čakam......user posted image

clock-img

31.03.2008, 14:56

clock-img

srki

pencil-img

9222

Sem skoraj v istem tednu kot ti, zaenkrat čutim čisto blage, rahle brce, ne vsak dan. Zdaj jih nisem že skoraj en teden. Je lep občutek, a ne?

clock-img

31.03.2008, 18:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem