cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Poročne priče

clock-img

25.08.2008, 17:06

clock-img

Mandek

pencil-img

455

Preden me spet kakšna uporabnica nadere, da se me to ne tiče (moja tema na odnosih,op.), vseeno apeliram na tiste, ki ste pripravljene odgovoriti in se pri tem ne boste počutile preveč ogroženo, ker vdiram v vašo zasebnost...user posted image

Torej, na podlagi česa ste se odločile kdo bo vaša poročna priča?
Jaz namreč že precej časa vem, da bo to moja prijateljica. Zanjo pa sem se odločila preprosto iz razloga, ker mi je tako draga, super pozitivna in ker...ker je tako preprosto fajnauser posted image .

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

clock-img

25.08.2008, 17:13

clock-img

murphy

pencil-img

22

Moja priča je moja sestrica. Pa ne zarad tega, ker je sestra, ampak je hkrati moja najboljša prijateljica. Fantova priča pa je njegov prijatelj in sošolec iz srednje.

clock-img

25.08.2008, 17:15

clock-img

Anonimen

Najprej sem hotela rečt prijateljici, potem sm pa povedala doma da se ženva, je bla pa tamala čist navdušena in sem kar njej reklauser posted image . V glavnem je bila ful vesela in počaščena, tako da mislim da sm se prav odločilauser posted image .

clock-img

25.08.2008, 17:27

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Jaz sem se tudi za prijateljico iz sš odločla. Mi je tako fajn dekliščino naredla, da mi ne bo nikoli žal! Zakaj? Zato, ker je super punca!

MONTIGNAC

clock-img

25.08.2008, 17:52

clock-img

total

pencil-img

4453

Moja poročna priča bo moja sestra,ker mi je to že od nekdaj želja in ker vem da sem pravo osebo zbrala za to....ob vsem mi stoji ob strani in tudi takrat mi bouser posted image

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

25.08.2008, 17:58

clock-img

majcci

pencil-img

521

Jaz še ne vem kdo mi bo priča, za to na to vprašanje težko odgovorim user posted image user posted image .
Se pa odločam med sestrično in krstno botro (sestr ali bratov nimam). Imela bi tudi bratranca pa je samo krščen, midva pa se bova poročila tudi cerkveno.
Mislim pa da bom izbrala sestrično, ker mi je najbolj blizu (čeprav krajevno kar daleč) in sva veliko časa preživeli skupaj.

clock-img

25.08.2008, 19:55

clock-img

Martina27

pencil-img

551

Moja poročna priča bo moja sestričana? Zakaj  sem se odločila za njo? Zato ker jo imam rada, ker je edina oseba od sorodnikov, ki se ji lahko zaupam, ker je človek na mestu, skratka ker je moja sestričana in si na ta dan želim, da je ob meni. .
Mojmu bo pa priča njegov najboljši prijatelj.

clock-img

25.08.2008, 20:38

clock-img

Anonimen

Moja priča bo moja najboljša prijateljica.
Je prijateljica v pravem pomenu besede in super , zabavna, krasna ženskauser posted image

clock-img

25.08.2008, 21:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja priča je bila moja najboljša prijateljica in hkrati oseba, ki je bila priča najini ljubezni od začetka. Druge ne bi mogla izbrat.

clock-img

26.08.2008, 06:53

clock-img

karinka

pencil-img

257

Jaz sem bila priča bratu, on pa meni. Se zelo razumeva in on se mi je zdel najboljši za to.

Može je poročna priča njegova sestra. Obe poročni priči sta tudi krstna botra najini hčerki.

clock-img

26.08.2008, 07:20

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Meni je bil moj brat, ker takih prijateljic (imam samo znanke) katere bi bile lahko priče nimam, mojmu možu je bil pa tudi brat, zarad istega razloga kot pri meni, ja smo bol samotarji in imamo bol malo prijateljev, večinoma le znance.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

26.08.2008, 07:46

clock-img

Tanik

pencil-img

1705

Moja poročna priča je bila moja najboljša prijateljica, ki mi je zmeraj stala ob strani in ko sem našla svojega bodočega moža, sem vedela da  mora ona biti ob meni.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

clock-img

26.08.2008, 11:23

clock-img

koala

pencil-img

5539

Moja poročna priča je moja najbolša prijateljica, zakaj? Ker se druživa že iz peskovnika, ker sva skupaj ušpičili marsikatero traparijo, predvsem pa zato, ker vem da se lahko nanjo zanesem kadarkoli. Ker sva povezani bolj kot sav povezani z sestro.

Aja, majcci, poročna priča ne rabi zakramentov, moja ni niti krščena. Sem vprašala župnika če je to problem, pa je rekel da ne, ker je to samo formalnost.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

26.08.2008, 11:36

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Torej, na podlagi česa ste se odločile kdo bo vaša poročna priča?

Na podlagi tega, ker je bil moj moz prica svojemu dolgoletnemu prijatelju par mesecev predno sva se midva porocila, tako da sem jaz vzela njegovo zeno za svojo prico.user posted image  Smo bli pa cist sami na poroki. Torej midva + price. Zato sva izbrala par in sta bla onadva edinadva na katera sva sploh pomislila, ker sta nama najbolj pri srcu.user posted image

clock-img

08.09.2008, 15:30

clock-img

Nadja15

pencil-img

4

Za pričo bi rada imela brata, ki pa bo takrat star šele 17 let. Ali obstaja kakšna pot, da je mladoleten priča, pri tem pa starši podpišejo, da je v njihovi vednosti ali pa kaj takšnega. Ali pa če je možno, da se poročiš, poroka pa postane veljavna takrat, ko priča dopolni 18 let. Če je imel kdo izkušnje s tem, naj mi prosim pove, če obstaja kakšna možnost, da bi bil kljub svoji starosti priča.

clock-img

09.09.2008, 17:35

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

moja poročna priča je bila kolegica iz osnovne šole,sem pa najprej vrašala sestro in je že privolila potem čez čas pa je zvedla da je noseča.ko sva se ženila je bil njen otrok star 3 mesec in mi je rekla da če bi vedela da bo mali tok priden čez dan da bi mi bla priča.je pa ona dobila šopek in se drugo leto maja poročita in se  je situacija obrnila....ker bo moj user posted image  takrat star 3 mesece!!!user posted image  mojmu je bla pa sestra!

clock-img

09.09.2008, 17:36

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Nadja15

Za pričo bi rada imela brata, ki pa bo takrat star šele 17 let. Ali obstaja kakšna pot, da je mladoleten priča, pri tem pa starši podpišejo, da je v njihovi vednosti ali pa kaj takšnega. Ali pa če je možno, da se poročiš, poroka pa postane veljavna takrat, ko priča dopolni 18 let. Če je imel kdo izkušnje s tem, naj mi prosim pove, če obstaja kakšna možnost, da bi bil kljub svoji starosti priča.

jaz ti svetujem da pokličeš na občino in enostavno vprašaš!

clock-img

09.09.2008, 18:23

clock-img

Pikec

pencil-img

2568

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Nadja15

jaz ti svetujem da pokličeš na občino in enostavno vprašaš!

Na občini ti ne bodo vedli kaj dosti pomagat. Je boljše da pokličeš na Upravno enoto na oddelek za matične zadeve in osebna stanja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem