writing-img

Porodnišnica Brežice

clock-img

14.03.2007, 13:26

clock-img

Anonimen

A je katera od vas rodila v porodnišnici Brežice? Zanimajo me vaše izkušnje. Dobre, slabe?

LP

clock-img

14.03.2007, 14:13

clock-img

Anonimen

Jaz sem rodila tam in imam dobre izkušnje. Slabo izkušnjo imam samo z eno babico in z eno sestro, sicer mi je bilo pa vse super. Grem spet tja rodit.

clock-img

14.03.2007, 14:18

clock-img

Špacka

pencil-img

1294

Ja, rodila sem v Brežicah, tudi moja G dela tam, tako da s samim porodom imam lepe izkušnje. V porodnišnico sem prišla zjutraj, ko se je njena izmena že končala, vendar so jo poklicali in je ostala cel porod zraven.
Po porodu so se zame začele težave, ko sem mislila, da je najhujše za manouser posted image , nisem mogla dojit...potem pa razni komentarji nekaterih sesteruser posted image , čeprav je res, da takrat hormoni delajo svoje in sem bila bolj občutljiva, ker zdaj se mi vse to ne zdi tako grozno. user posted image
Bom vedela za drugič, če bo potrebno.user posted image

clock-img

14.03.2007, 14:31

clock-img

Anonimen

Špacka men se je isto zgodil. Tud nism mogla dojit, oziroma so tamalga nafilal z glukozo, pol so mi ga pa prnesle ko je že skor spal. In pol so ble pametne da pač pr men noče jest. Sam sma midva doma zrihtala po svoje in še se dojiva. Drugač mi je bilo pa super in grem še tja ko bo treba. Pa še ful dobro družbo sem mela.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem