writing-img

Poroka

clock-img

04.09.2007, 21:45

clock-img

Anonimen

Kot vem, obstaja tudi poroka v občini ali nekaj takega. Se pravi, če sem rodila, obleka ne sme biti bela? Kako poteka poroka v občini? Popravite me, če se motim, hvala. 

clock-img

04.09.2007, 21:50

clock-img

Miss Piggy

pencil-img

1936

To se imenuje civilna poroka. Obleko imaš pa lahko belo, tud če si jih že deset rodila. user posted image  

clock-img

04.09.2007, 23:26

clock-img

Anonimen

OK, napačne informacije, hvala Elis@.

clock-img

05.09.2007, 22:06

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Se pravi, če sem rodila, obleka ne sme biti bela?

user posted image

A pol bi z vsakim otrokom za en odtenek potemnela...?user posted image user posted image user posted image ...do kam? Do črne?user posted image

Joke!
Valda da je lohka!Jaz bi se sam zarad tega poročila...ČE bi se že...user posted image

clock-img

10.09.2007, 11:17

clock-img

tina104

pencil-img

1639

Nikjer ni predpisano, kake barve mora bit obleka. Je pa tako, da je star običaj, da ženska, ki že ima otroke, naj ne bi imela bele obleke, tista, ki pa še otrok nima, pa naj ima belo obleko. Zdaj pa če se držiš tega ali pa ne ... Jaz se ravno ne bi.

Civilna poroka je na občini - pri nas je tako, da poroča župan. Če se hočeš poročit, je to najprej. Potem pa se lahko poročiš še cerkveno - v cerkvi (ali kapelici).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem