writing-img

Poroka v Piranu

clock-img

04.03.2008, 00:01

clock-img

cassandra

pencil-img

3

Lep pozravček vsem!!!!

sem nova na forumu in že potrebujem pomoč user posted image !!!!! Maja se poročim v Piranu v krogu staršev in prič ( 13 svatov) in iščem restavracijo ali gostilno kjer bi se dalo kaj dobrega pojest ( ne samo morske hrane)

clock-img

04.03.2008, 11:06

clock-img

petra a

pencil-img

2070

kje,v Piranu?

videla se že,da so imeli ohcet v Pavel 1 in Pavel 2,tam se mi zdi kr nekak vredu hrana

drugače maš pa dobre tudi v okolici

clock-img

05.03.2008, 21:39

clock-img

cassandra

pencil-img

3

Civilna in cerkvena poroka bo v Piranu, bolj fino večerjo bi pa imeli v okolici Pirana, vseeno kje lahko tja do Koprauser posted image  idealno bi bilo da bi se dalo kje v bližini prespat da se svatje ne vozijo v mb.

hvala za predloge

clock-img

07.03.2008, 10:47

clock-img

Skratek46

pencil-img

386

Res je veliko lepih restavlracij na obali...sama pa ti svetujem El mulin v Kopru-mislim, da je tudi za spat...

clock-img

09.03.2008, 19:37

clock-img

astrea

pencil-img

263

Se strinjam in tudi jaz priporočam El Mulin.user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.03.2008, 08:18

clock-img

Anonimen

Če se boš odločila za Mulino na Bivju-odlična restavracija,dobra jedača,tudi mi smo tam imeli poroko in rojstne dneve,se pozanimaj za sobe v ankaranu oziroma,v hotelu nasproti bolnice Valdoltra ali pa v hotelu Konvent.vse je blizu.
Lahko tudi v restavraciji Jasna na Belvederju.Tam velikokrat oragnizirajo poroke,tudi dobra hrana-ne samo ribja.Za prespat pa v Izoli.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem