writing-img

Postala sem "aktivna" na RR

clock-img

05.12.2004, 13:45

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Upam, da me sprejmete medse. Sem pa že štiri mesece mamica krasnemu sinčku in že eno leto in tri mesece žena krasnemu možu. Ravno zdaj pa praznujemo obletnico, ko smo na Clear blue zagledali :modri:. Juupii! Imejte lep dan, pa ne pozabite nastaviti Miklavžu.

clock-img

05.12.2004, 13:56

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Pozdravljena. Seveda te sprejmemo med sebe. Končno ena, ki je rodila na tak lep datum(imam takrat rojstni dan), pa sta že dve rodile en dan prej, namesto 7.

LP,
Mojca:rozica:

clock-img

05.12.2004, 13:58

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Maxica...kaj nej recem...
WELCOME!!!
:bravo: Zdele pred novim letom je prava poplava novih forumovk!!!
A ste opazle...punceeeeeeeeeeeeee!!!!

clock-img

05.12.2004, 14:06

clock-img

mirka

pencil-img

295

Pomojem je kriv dolčas in slabo vreme. Poleti smo ble vse več ali manj zunaj na kofetkih in sprehodih.

Pa hvala bogu da obstaja RR- boljš kot katerakoli knjiga o vzgoji otrok,...

Welcome maxica!

Nemormo zdaj nič nastavljat ko je vse rdečeeee:_) :)-:hudicek::((

clock-img

05.12.2004, 14:07

clock-img

Anonimen

Dobrodošla Maxica:)

Iz kje pa si?:)

lp,:fis:

clock-img

05.12.2004, 14:09

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)- tooooooooo fish...konkretno se dela!!!
No Maxica???
Da slismo...

clock-img

05.12.2004, 14:11

clock-img

Anonimen

Ja, čaki Zara, jst moram hitr vse Ljubljančanke in okoličanke obvestit o srečanjih:)-:)-:)-

clock-img

05.12.2004, 14:12

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)-:)- Ahaaaaa,zato mas take zadrege!!!!
Maxica je nekam zginla...

clock-img

05.12.2004, 14:13

clock-img

mirka

pencil-img

295

smo pa zato me aktivne!

:bravo::bravo::bravo:

clock-img

05.12.2004, 14:14

clock-img

Anonimen

eeeee, mal je predaleč:) Iz Godoviča je (sem v imenik pogledala...hihi..:hudicek: )

clock-img

05.12.2004, 14:15

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

:)- ...ja jst mam zdele glih cas,pol se bo Zara navlekla za jest pa to...
UUUUFFF!!!!
Pa za sabo mam ze kosilo za 6 ljudi,sm kr mal zmatrana od vseh nakuhanih kolicin,mislm....groza!!!
Obcudujem mamice z 2 in vec detki,ker so res carice!!!

clock-img

05.12.2004, 14:32

clock-img

Anonimen

Zara, moja mami ma tri :duda:, v bistvu lohk rečem 4, ker je oči največji :duda:hihi...:)-
Pa je skuhala dones za 11 ljudi...pa včeri že torto in gibanico prekmursko, dons pa juho, pa dunajce, pa pečenko pa filanga piščanca pa tenstam krompir pa pomfri pa še sadno kupo:):):)

Ampak...to je že off topic...:ups:

clock-img

05.12.2004, 14:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

:bravo:Čestitam Maxica!:bravo:Dobrodošla med nami!!!

Upam, da si bomo čimveč pisali!

Mi pa smo lani ob tem času povedali, da prihaja Filip:modri::duda::modri:. Najprej smo za Miklavža povedali staršem in nato še ostalim prijateljem.

In zdaj ga imamo tukaj. Lani je bil ob tem času velik 48mm...zdaj pa 71cm! Pravi poskok v rasti!:sloncek::nosecka::sloncek:

clock-img

05.12.2004, 15:13

clock-img

india

pencil-img

5342

Dobrodošla, Maxica! Kar veselo na dleo in nam kaj o svojem srčku povej!:bravo::bravo::bravo::bravo::rozica::rozica:

clock-img

05.12.2004, 15:33

clock-img

Anonimen

:)-:bravo::bravo::)-Še nobeni nismo rekli ne...DOBRO NAM DOŠLA!!!!!!!Veselimo se že klepetanja s teboj!:bravo::)-:)-:)-
Lp Neva:rozica:

clock-img

05.12.2004, 23:07

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Evo me, bolje pozno kot nikoli. Smo šli popoldne po Miklavža k babicam in dedkom in prababicam in pradedkom. Smo komaj pritovorili domov vso robo;). Radovedna Ribica je izdala moje poreklo, no, ti kr obveščaj o srečanjih, saj v Ljubljani tudi delam, tako da nisem tako daaaaaaaleeeeč stran, kot zgleda na prvi pogled.
O mojem srčku izveste kaj več, gotovo, saj imava skoz ene "probleme". No, tako se vsaj meni, novopečeni mamici zdi. Tako da vas bom gotovo obveščala o vsem.
Ja, moj mali je bil pa lani tak čas velik 13mm!!! Sem bila v bolnici zaradi bruhanja.:(Sedaj ima pa skoraj 70cm. Lepo!
No, zdaj grem pa tudi jaz nastavit Miklavžu, da mi slučajno ne uide, hehe.
Nočka!!!

clock-img

06.12.2004, 14:20

clock-img

puri

pencil-img

2171

Hojla!
Tudi jaz sem bol nova,no na RR sem aktivna komaj 3dni,samo berem vas pa že kake 2 meseca!Zdaj pa sem se odločila,da se vam tudi jaz pridružim,ker vidim,da imamo kar podobne probleme!

Upam,da boste sprejele tudi mene:sloncek:

Pa lepo praznovanje Miklavža vam želim!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem