writing-img

Postalo je hladno..

clock-img

17.09.2004, 11:37

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Kako imate oblecene otroke v stanovanju? Moj je skoz mrzel, pa sploh nimam obcutka kaj mu oblect. :zmeden:

clock-img

17.09.2004, 11:51

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

:miska:Ja jaz kar kaminček zakurim, potem pa popazim, da je teperatura tam okol 21 do 23 stopinj. Če je več pa raje vrata na hodnik odprem pa se še tam malo segreje. Ker glede oblačil sem tudi jaz še bosa.

LP

pupica&Tia

clock-img

17.09.2004, 12:27

clock-img

Amai

pencil-img

76

V stanovanju imamo skoz temp. nekako 21-22 stopinj, pa ga oblečem v bodi brez rokavov, bombažno tanko majčko z dolgimi rokavi in plišast pajacek brez rokavov, spodaj pa še nogavičke. Pa mu je po moje glih prav. Ko greva ven, pa mu še jopico oblečem pa z dekico pokrijem po nogah in mu je po moje tudi prav (ker ima tudi rokice še tople, pod obleko pa sploh). Je pa res, da se še lovim in skupaj ugotavljava kako in kaj. Pediatrinja mi je rekla, naj ga oblačim tako kot sebe (to je bilo poleti), ampak jaz mu dam vedno eno tanko plast več kot sebi, pa sem bolj zmrznjene sorte. Menim pač, dokler on miruje v vozičku ga lahko bolj zebe kot mene, ki porivam njegov voziček v hrib :)

clock-img

17.09.2004, 13:04

clock-img

malika

pencil-img

3199

Eni plast več kot sebi, na sprehodu pa obvezno eno dekico zraven, pa kako jopčko, trakec ali tanko kapico.

clock-img

18.09.2004, 15:22

clock-img

Una

pencil-img

399

Punce, mene pa zanima, če se dobijo rokavičke za tako mejhne (do 1 leta starosti)?
LP, Una

clock-img

18.09.2004, 15:44

clock-img

Nogavička

pencil-img

771

Hojla Una,

se dobijo. Jaz sem jih našla v Emporiumu.

L.p.

Tea

clock-img

18.09.2004, 18:46

clock-img

Anonimen

Mothercare jih ima!
lp,:fis:

clock-img

18.09.2004, 20:14

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Jst jo vedno oblečem po občutku pol pa potipam rokice, če so mrzle in še kaj dodam. ;)

clock-img

18.09.2004, 21:50

clock-img

Una

pencil-img

399

Aha, hvala. Če jih bo sploh hotel nositi?! Glede na to, da gre vse v usta.:):):)
LP, Una

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem