writing-img

Posteljica - nizko

clock-img

09.02.2012, 11:23

clock-img

Anonimen

Zdravo,
v 20 3/7 so mi izmerili MV 36mm, NMU zaprto, placenta sega 1,5 cm od NMU. G mi je rekla,da je posteljica nizko,a da se bo še dvignila.
Včeraj pa me je med hojo začelo "tiščat navzdol", kot bi imela veliko breme nad sramno kostjo. Kaj imate kaj izkušenj, če je to povezano? A moram počivat? Pregled imam šele čez 3 tedne.

Hvala in lep pozdrav
prvičNoseča

clock-img

09.02.2012, 12:01

clock-img

janapan

pencil-img

823

jaz nisem imela posteljice nizko pa me je v zadnjih dveh mesecih na trenutke oziroma obdobja nenormalno tiščalo dol, včasih tako da sem prav težko hodila. Ugotovila sem da je povezano z otrdevanjem trebuha oziroma z lego otročička....

clock-img

09.02.2012, 12:07

clock-img

Ajra RR

pencil-img

705

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdravo,
v 20 3/7 so mi izmerili MV 36mm, NMU zaprto, placenta sega 1,5 cm od NMU. G mi je rekla,da je posteljica nizko,a da se bo še dvignila.
Včeraj pa me je med hojo začelo "tiščat navzdol", kot bi imela veliko breme nad sramno kostjo. Kaj imate kaj izkušenj, če je to povezano? A moram počivat? Pregled imam šele čez 3 tedne.

Hvala in lep pozdrav
prvičNoseča

Na tvoje vprašanje bo z veseljem odgovorila genekologinja Irena Virant. Odgovori hitro, vprašanje zastaviš anonimno, tukaj: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/mag-irena-virant_10

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

clock-img

09.02.2012, 13:08

clock-img

Anonimen

Hvala za odgovore,
res je bolj vprašanje za strokovnjake.
Hvala vseeno
LP

clock-img

09.02.2012, 16:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

09.02.2012, 17:20

clock-img

Anonimen

Hvala metulj333,
sem prvič noseča, pa ne nimam nič izkušenj s tem. V bistvu me bolj zanima zaradi tega, ker grem rada vsak dan na sprehod na svež zrak,
vendar me  moteče tišči dol dva dni če sem preveč na nogah, da si na kak sprehod ne upam. Pa saj če bo treba počivat, ni problema, samo da bo pikica zdrava :) tud CR mi ni problem, če bo potreben, glede na to kako dolgo smo čakali plusek, bomo naredili vse da bo malček zdrav :) (ah malo sem se brezveze razpisala ,se opravičujem) user posted image

Hvala
Lp

clock-img

09.02.2012, 17:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem