writing-img

Posteljnina za KOŠEK

clock-img

06.12.2011, 11:20

clock-img

another girl

pencil-img

40

Pozdravček user posted image ..zanima me, če katera ve kje bi dobila posteljnino za košek.. ne prou drago user posted image  Al pa če jo katera proda?

clock-img

06.12.2011, 16:02

clock-img

saturnovka

pencil-img

26

res so drage...od 70 evrov naprej.....................uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
jst jo mam za postelco pa se za kosek(sele zdj vidm kolk bom prisparala), kupiti bom mogla pa vse za tavelcga zdj k bo mel svojo sobo.................

clock-img

06.12.2011, 20:57

clock-img

another girl

pencil-img

40

Ma ja te kr na rit vrže k ceno vidš user posted image Pa kr neki..za košek je bla v pikipoki drazja posteljnina kt pa za špampek (postlco) mi ni jasn k je košk manjši, bi pričakvala cenejš user posted image Ehhh..
Juuuuuhu user posted image Tjaž bo pa novo sobico dobil..iii kok bo vesel.. user posted image

clock-img

06.12.2011, 21:45

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Ja res so drage te posteljnine, sploh za košek. Sem gledala tut cene za košek, ki je dražji kot zibelka, čeprav je večja. Prov ne vem zakajuser posted image a ker je manjši, bolj cortkan?

clock-img

06.12.2011, 23:04

clock-img

biba_leze*

pencil-img

169

Poglejte na spletni strani galeb.eu - imajo lepe vzorce za zibelke/koške in posteljice, za zibelke je 7 delni komplet za 49 eur. Glede koška, poglejte mogoče pri tistemu ki prodaja "suho robo" če imate mogoče kakšno priložnost. V naših krajih pride večkrat en gospod s kombijem in prodaja tudi koške, zdaj pa ne vem koliko pride cena, ker se vedno peljem samo mimo z avtom. 

< Sporočilo je popravil biba_leze* -- 6.12.2011 23:07:22 >

clock-img

07.12.2011, 09:48

clock-img

another girl

pencil-img

40

Aleda je res je čudn to user posted image ..mislm d res zato k so bolj cortkani user posted image
Biba_leze* hvala..rabm samo posteljninco.. k košk je moj par dni nazaj že kupil pri ribn'čanu.. Cena je bla 65 eur..ampak nama ga je pol znižu na 55..v tork greva pa še po palčko za baldahin k njemu iskat..k je reku d bo na istem koncu..pa k jo zadnjič ni imel sabo.. :) Prjazn možakar..Pa še fletn košk je..se mi zdi ravn prov velik..ne premajhen..ne prevelik..pa fajn ma nastavk s koleščki..tak simpatikus user posted image

Prikupnga pozdravčka vsem tuki in tam..user posted image

clock-img

07.12.2011, 18:53

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Tut jaz sem že spraševala pr ribnčanu za košek pa ga ni imel, jih tut ne dela. Drugam potem nisem nič hodila. Zdaj pa ne vem, a bom kupila kar zibelko, ki pride skupaj s posteljnino, jogijem,nosilcem za baldahin 200eur. Ne morem se odločit.
Another girl- če se ti da, a bi poslikala tvoj košek, ker me res zanima kakšen je.

clock-img

08.12.2011, 20:36

clock-img

another girl

pencil-img

40

Aleda evo..posredujem ti telefonsko št. od ribnčana,od katerega sva vzela košek
Tel: 051 238 423 
K mi pa uspe slikat pa prpopam slikco..
..pozdravčk.

clock-img

09.12.2011, 15:11

clock-img

Anonimen

Kaj pa šivanje posteljnine po meri? Potrebujete obrobo iz malce bolj kompaktnega blaga (z elastiko ob zgornjem robu ali z vrvico za zategovanje, da otrok ne more potegniti nase), rjuhico za jogi (z elastiko spodaj) in prevlekico za odejico.

clock-img

09.12.2011, 19:33

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Another girl hvala za telefonsko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem