writing-img

Posvetovalnica pri 6.mesc.

clock-img

29.11.2005, 17:35

clock-img

Anonimen

danes smo jo imeli..in dobili 3. pikeca(fulll jokali, ker smo bli sitni kot user posted image )user posted image

Drugače pa smo veliki 68cm in težki 8030guser posted image

Povedala sem , da jemo že 2 gosta obroka, in so rekli super, naj začenmo kar s tretjim, ki pa bodo razne skutke, pudingi,...user posted image

Naslednje srečanje imamo pri 9mescih!user posted image user posted image

clock-img

29.11.2005, 17:43

clock-img

tanjaDi

pencil-img

104

Mi smo en teden nazaj tudi imel pos. pri 6.mes., dobil je tretji pik....malček je zajokal ma ni bilo hujšegauser posted image

Težek je 8700kg in dolg 76cmuser posted image

clock-img

29.11.2005, 17:48

clock-img

mammy26

pencil-img

634

In sedaj mene zanima, ker sem že rahlo pozabila, kaj vse morajo naši 6-mesečniki znati...poleg da se prekotalijo, odzovejo na ime.... skoraj sedijo... primejo stvari.... še kaj?

clock-img

29.11.2005, 20:14

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Ubošček user posted image Anej je prvi 2 pikeca še kar dobro prenesel, ampak nikoli ne veš, kako bo 3. - imamo 3. cepljenje 20.12. To bo še zanimivo user posted image

nina_nana imata kakšno reakcijo? Anej v obeh primerih ni imel nobene razen tečnobe user posted image

Sem ti rekla, ne?? Meni pa je pediatrinja rekla, da naj začnem gosto hrano uvajat pri 6. mesecih, pa sva bila kar tiho, ker Anej že slab mesec je sadne kašice in ima zdaj že samostojni obrok tako da gremo naslednji teden verjetno na zelenjavo user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem