writing-img

Potek uvajanja?

clock-img

30.04.2008, 23:15

clock-img

Srečic@

pencil-img

99

Živjo,

ker sem tudi nova pri uvajanju GH me zanima kaj dejansko pomeni, da ste eno živolo uvedle; ali to, da ste 3 dni po malem dajale in je malčke lepo jedel ali da ste 3 dni dajale in je malček le malo okušal in ni pojedel niti ene žličke?
Sprašujem zato, ker smo stari 6 mesecev in smo začeli z uvajanjem jabolka. Sinko drži ustka skupaj, se kremži, se mu dviguje in to že 3 dni? Ali ima katera enake probleme? Kaj predlagate, s čim naj nadaljujem in kako? Malo me prosim potolažiteuser posted image
Hvala. S.

clock-img

30.04.2008, 23:24

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Preskočiš jabolko in ga ponudiš čez nekaj časa...
Mi smo tudi ravno začeli z GH (star je skoraj 6 m.): prvi dan redka korenčkova juhica, nato čez dva dni sem tej juhici dodala krompirček, nato kolerabico, koromač...zdaj pa malo kombiniram med seboj...Delam po nasvetu patronažke.
Najprej zelenjava, potem sadje.

clock-img

30.04.2008, 23:25

clock-img

tintin

pencil-img

3293

Aja, prvi dan je pojedel žličko, zdaj pa čedalje več- že ful obvlada. user posted image

clock-img

01.05.2008, 10:04

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja ko je bila pripravljena na GH, smo začeli s korenčkovim sokom par žličk, nasl.dan korenčkovo kašico par žličk... Smo kar hitro prišli na cel obrok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem