writing-img

Potenje pri dojenčku

clock-img

30.07.2008, 16:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nekaj sem našla, ampak večinoma o potenju na zatilju. Naši žabi pa se poti v rokice in nogice. In to kar dosti.user posted image Nogice ima kar rada mrzle, pa ima gor nogavičke da se ji otoplijo. Seveda se začne potiti....ji dam dol, nogice se ohladijo, ona se še vedno poti.
Je to normalno?user posted image

Drugače ni segreta, ker je glavica in ostalo telo normalne T.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

30.07.2008, 18:08

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Naš se tudi ful poti, v rokice, stopala, med dojenjem tudi po čelu in zatilju. Ne glde na to, če mu je vroče ali hladno. Po mnenju pediatrinje je to normalno.

clock-img

30.07.2008, 19:14

clock-img

tally

pencil-img

5682

IZVIRNO SPOROČILO: Pia77

Naš se tudi ful poti, v rokice, stopala, med dojenjem tudi po čelu in zatilju. Ne glde na to, če mu je vroče ali hladno. Po mnenju pediatrinje je to normalno.

Se podpišem.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

clock-img

30.07.2008, 20:53

clock-img

simin

pencil-img

166

moj fantiček je star 4 mesece in se tudi močno poti v rokice in nogice, tako da mu jih moram večkrat na dan umiti, oz. ga bolj osvežim kot umijem.
je pa iste "težave" imela tudi starejša hčerka. ko je bila stara dobri dve leti, pa se je vse skupaj kar samo nehalo in od takrat nima več težav s potenjem.
tako da ni to nič resnega.

clock-img

30.07.2008, 20:56

clock-img

Kaja08

pencil-img

2028

Pri nas je čisto isto (no ja, razen da ne med dojenjem, ker ne dojim, ampka med flaškanjem user posted image )! Jaz sem se pa že ustrašila, da je naš bolj švic - srote. Še dobr, da je pri ostalih enako user posted image

clock-img

30.07.2008, 21:49

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Pri nas je isto. Nogice pa so po moje ravno zaradi švica mrzle - ker pot naj bi hladil...

clock-img

31.07.2008, 07:36

clock-img

TinKiCa1

pencil-img

213

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Pri nas je čisto isto (no ja, razen da ne med dojenjem, ker ne dojim, ampka med flaškanjem user posted image )! Jaz sem se pa že ustrašila, da je naš bolj švic - srote. Še dobr, da je pri ostalih enako user posted image

se podpišem, ker pri nas ni nch drugač..noge ma tok potne, kot da bi bla skoz pod tušem :)

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem