writing-img

Povezava z debelostjo?

clock-img

10.04.2007, 14:44

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Živjo!

Proti alergiji na pršice jemljem tablete Aerius 5mg. Odkar jih jemljem, se kljub dieti (Montignac) kar naprej redim. V pol leta sem se zredila za 10kg, čeprav sem pred jemanjem tablet 5 kg shujšala. Zanima me, če še katera jemlje tele tablete in če ima iste probleme. Ker me res zanima, kakšna možnost je, da so vzrok za mojo debelost te user posted image  tablete.

clock-img

10.04.2007, 14:53

clock-img

nenni

pencil-img

116

Živjo!

Mene tudi mučijo alergije - zdaj že 4 leto in od takrat mi teža zelo niha. Jaz sicer jemljem Zyrtec ali pa Telfast, ko izbruhne v hudi obliki tudi po 2 tableti/dan in še kakšen antibiotik zraven in takrat se obvezno zredim za 5-7 kg, ko pa dozo tablet zmanjšam, mi avtomatično pade tudi teža.

clock-img

10.04.2007, 15:06

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Nenni, meni je zdravnica predpisala vsak dan eno tableto. Jst bom kar znorela, ker sem že tako al tako zmeraj imela probleme z debelostjo, zdaj pa še to. Jem zelo malo, pa gredo kile kar gor.

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.04.2007, 15:14

clock-img

nenni

pencil-img

116

Saj je meni tudi dermatologinja predpisala eno na dan, ampak ker mi alergija vseeno izbruhne, lahko v tistem času, pojem eno zjutraj in eno zvečer.

Ma jaz se s temi kg ubadam že celo mladost, upam, da bodo kmalu kakšni rezultati.

clock-img

10.04.2007, 15:23

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Hehe. meni je mami včeraj rekla, da začnemo po veliki noči spet hujšat, pa sem rekla, da ne bo šlo, saj hujšam že celo življenje.

Jst grem drug teden do zdravnice in ji bom kar rekla, da naj mi predpiše kaj drugega, ker jaz se tako ne grem. Raje sem solzava pa kiham pa kašljam, kot da me kap zaradi debelosti.

Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

10.04.2007, 17:28

clock-img

mika

pencil-img

6485

Jst grem drug teden do zdravnice in ji bom kar rekla, da naj mi predpiše kaj drugega, ker jaz se tako ne grem

to bo najboljše. sicer teh tablet ne poznam, je pa možno da povečujejo apetit.

clock-img

10.04.2007, 20:25

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Sploh nimam ne vem kako velikega apetita, ampak jem isto kot leto prej pa kile kar gor letijo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem