cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Povijanje

clock-img

30.03.2006, 11:08

clock-img

Anonimen

Mene pa zanima kdaj ste nehale svojega dojenčka na široko povijat? Ali ste že uporabljale takšne hlačke k so zdaj prišle ven da ne rabiš nič kaj drugega kot pa plenico za 1x uporabo in še neke plenice potem pa pridejo te hlačke na vrh.

clock-img

30.03.2006, 11:14

clock-img

Anonimen

Pred šestimi leti sem pri hčepki široko povijala 2,5 m.Sedaj pri sinu pa nisem rabila nič, Samo pleničko za enkratno uporabo.

clock-img

30.03.2006, 14:16

clock-img

TVN

pencil-img

714

Nekatere porodnišnice delajo UZ kolkov že takoj po porodu in ti tam povejo, kako je glede na izvid s širokim povijanjem. V LJ - porodnišnici tega UZ ne delajo, zato moraš široko povijati do cca. 3 mesecev, ko natoi sledi UZ kolkov v svojem ZD. Glede na rezultate UZ-ja, ti povedo, ali moraš še naprej široko povijati ali ne. Nam ni bilo treba, tako da smo se rešili povijalk po slabih 3 mesecih.

Nekatere namesto široko povijanja uporabljajo Racmanke. Sama z njimi nimam izkušenj.

Sicer pa tole široko povijanje ni noben bav-bav. Tudi meni se je to na začetku (pred porodom) zdelo zoprna zadeva, potem pa se povsem navadiš. Priporočajo ga tudi kot preventiva proti popkovni kili.... 

*** Imejte se lepo! ***

clock-img

30.03.2006, 15:32

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

iza je imela v CE porodnišnici tretji dam UZ kokov in sem jo široko pivijala z eno pampersko, dvema bombažnima plenicama, po vrhu pa še previjalno. po treh tednih smo imeli kontrolo in sem jo morala povijat še do tretjega meseca.

bi sedaj tudi previjala z bombažnimi pleničkami.

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

30.03.2006, 18:23

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Rodila sem v Lj. porodnišnici in mala ni imela UZ kolkov.  Sedaj (5. tednov) smo imeli UZ in nam je zdravnik rekel da je vse OK samo naj do 3. meseca povijamo široko, potem pa lahko samo še pampersko uporabimo.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

clock-img

30.03.2006, 21:17

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tastarejšega sem 9 mesecev povijala na široko,dokler levi kolk ni bil o.k.
Tamalega pa samo 4 mesece.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.03.2006, 22:22

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem mojega povijala 2 meseca, sem prenehala se pred UZ in je bilo na UZ vse ok... je pa res, da se navadis, pa fajn je, ko imas na zaceetku 'oporo' za prijet malcka

Mami, pika moja!

clock-img

31.03.2006, 12:55

clock-img

Tricia

pencil-img

404

V Šempeterski bolnišnici pa otroku naredijo UZ kolkov tisti dan ko greš domov (če je vse ok je to 3.dan) in ti takrat povejo ali ga je treba široko povijat ali ne. Meni je pediatrinja rekla, da ni treba, na izvidih od UZ-ja pa je pisalo, da ga priporočajo user posted image ...no jst moje nisem - imela je samo pampersko+povijalno. In ko smo pri 3. mesecih imeli spet UZ, je bilo še zmeri vse ok.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem