writing-img

Pozdravček vsem

clock-img

09.04.2007, 09:38

clock-img

renatar

pencil-img

27

Še ena nova... Lepo pozdravljam vse mamice, bodoče mamice in tiste, ki si to želijo postati. Sem ena izmed tistih, ki si zelo, zelo želijo še enega dojenčka. Naša pupa je stara enajst mesecev, ampak tako bi imela še eno malo štručko...

Lep dan vsem.

reny

clock-img

09.04.2007, 09:53

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Dobrodošla. user posted image
Upanm da čimperej zagledate user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.04.2007, 11:15

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Potem pa kar veselo na delo, da se čimprej pokaže plusek user posted image

clock-img

10.04.2007, 09:44

clock-img

renatar

pencil-img

27

nisem pa povedala, da imam službo za določen čas, do docembra in se bojim, da bi ostala brez službe, če zanosim...

reny

clock-img

10.04.2007, 09:45

clock-img

klepetka

pencil-img

2268

Dobrodošla!

Lep dan

clock-img

10.04.2007, 09:53

clock-img

renatar

pencil-img

27

Lep dan tudi danes, še kar razmišljam in mi ne da miru. V današnjem sporočilu sem malo obrazložila kako stvari stojijo...Otrok pa je še zmeraj edina misel v glavi...:::)Pa ne vem ali so mi hormoni podivjali ali kaj;:)

reny

clock-img

10.04.2007, 14:07

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Dobrodošla!

Tudi jaz ti želim, da čimprej zagledate user posted image . Če si oba želita še enega user posted image , potem pa res hitro na delo!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

10.04.2007, 14:30

clock-img

renatar

pencil-img

27

hojla...Hvala za odgovore.Ja, želimo si zelo, želimo, ampak bomo najbrž počakali do pogodbe za nedoločen čas.Čeprav pa bi najraje začeli delati na otročku kar danes:)Me tako muči, pa ne vem zakaj...Da se bo treba kar nazaj držati do decembra...Pa se najraje nebi.

Lep dan vsem.

reny

clock-img

10.04.2007, 14:45

clock-img

perlica

pencil-img

110

Renatar  dobrodošla tudi ti med čvekicami.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti,da ti čimprej uspe zagledatuser posted image

clock-img

10.04.2007, 16:13

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

Dobrodošla!
Odvisno kje delaš. Ker pri nas kjer jst delam ( v proizvodnji) ni problema. Veliko deklet dela za določen čas in so vmes zanosile ( nekatere celo 2. še predenj so prišle s porodniške) pa so še vedno pri nas. Očitno kaj pridobi firma od tega, ne vem. Naj bolje je, če vprašaš, pa boš najbolj ziher.
Lepo se (s)mej!
Pa še 1x DOBRODOŠLA!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

11.04.2007, 00:59

clock-img

pot

pencil-img

1487

Lepo pozdravljena na forumu. user posted image

clock-img

11.04.2007, 08:34

clock-img

TinkiBinki

pencil-img

409

DOBRODOŠLA!!!user posted image
Tudi jaz imam pogodbo za določen čas in sem mislila, da bo kar prijelo, pa ne gre vse po planu, tako da kar pridno delamo na tem, glede službe se bomo pa takrat pogovarjali...
Držim pesti, da ti čim prej rata zagledati user posted image !

clock-img

11.04.2007, 10:07

clock-img

SILVA

pencil-img

1129

Kaj pa če ti je vseeno ne podaljšajo,potem boš pa zgubila skoraj enlo leto,ko bi lahko že pridno delala na otročku.
Razmisli malo.

clock-img

11.04.2007, 12:35

clock-img

renatar

pencil-img

27

Hvala vsem za odgovore, sploh ne morem verjet, da ste tako pripravljene odgovarjat in dajat nasvete. Res je, da se zmeraj sam odločiš, a lažje ti je, če slišiš mnenja drugih. kaj pa vem kaj naj naredim, ali počakam, da me želja mine in dam prednost službi, ali pa zdaj, ko me tako daje ta čut, naredimo otročeka, pa bo kar bo......Kaj pa vem...

reny

clock-img

11.04.2007, 14:18

clock-img

monikap

pencil-img

701

renatar tudi jaz sem vedno odlašala z zanositvijo in v pričakovanju da dobim pogodbo za ND čas potem pa sem se odločila da razkiram vendar sem na žalost ugotovila da to ne gre tako enostavno in se sedaj že tri leta in štiri mesece trudiva da bi zanosila pa nič januarja sem se tudi začela zdravit v ambulanti za neplodnost z upanjem da nama uspe saj leta tečejo.Pred  tem pa sem se že dve leti zdravila pri svojem G.Ko pomislim nazaj mi je žal da sem se ozirala na službo in nisem že prej začela delat na mali pikici saj službe itak nisem dobila so mi pogodbe samo podaljševali na koncu ko bi me morali zaposliti za nedoločen čas pa sem dobila knjigo to je v kratkem moja zgodba odločitev pa je tako ali tako samo tvoja.

clock-img

11.04.2007, 14:33

clock-img

renatar

pencil-img

27

Monikap, vem, kaj mi želiš povedati. Saj ni drugega kot to, da me nekako daje to, da bi imeli še eno pikico, pa ne čez leto, dve, ampak zdaj. Tako željo imam...Pa kar naprej mislim na to. Še zmeraj tehtam različne možnosti za in proti...:(Vse se bolj nagiba k za...Ja, imela sem že dva ss, potem pa rodila deklico, ki ima tako rada otroke in vem, da bi bil zanjo dojenček nekaj izredno zanimivega in lepega... Vendar tu je še šola, ki jo delam naprej, pa služba, pa...Drugače pa ti želim veliko veliko sreče in da vam uspe narediti malo pikico.Držim pesti!!!

reny

clock-img

11.04.2007, 14:42

clock-img

monikap

pencil-img

701

renatar jaz bi na tvojem mestu poslušala svoje srce ostalo pa se bo že uredilo če imaš voljo lahko premikaš gore.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem