writing-img

Preberite si

clock-img

30.01.2007, 23:09

clock-img

Anonimen

clock-img

31.01.2007, 10:32

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Ja, hvala bogu, ane? Mislim, nekateri živimo pošteno, delamo, si trgamo od ust, drugi pač poiščejo pravne luknje ter jih izkoriščajo do onemoglosti. Sama ne bom nikogar prijavljala, se mi pa zdi prav, da tisti, ki do pomoči niso upravičeni, le-te tudi ne prejmejo ter da država začne malce bolj preverjati, komu kaj odobri. 

clock-img

31.01.2007, 12:29

clock-img

Anonimen

Najprej naj poskrbijo za tiste, ki nič nimajo, potem pa naj špilajo inšpektorje po mili volji.

clock-img

01.02.2007, 11:08

clock-img

MH0

pencil-img

118

Škoda, da ni resnih kontrol in sankcij.

clock-img

02.02.2007, 20:54

clock-img

ElaM

pencil-img

2667

Lažno samohranilstvo je kaznivo dejanje. Midva nisva poročena in tega ne prakticirava.
Skrajni čas je, da bodo začeli preverjati, kajti vreča ni brez dna. Žal. Na račun lažnih samohranilk, so udarjene prave.
Pač vsak dela tako, kot njemu paše in kar je v skladu z njegovimi moralnimi vrednotami.

:)

clock-img

08.02.2007, 12:36

clock-img

motofrik

pencil-img

13

Treba je razjasniti, kaj samohranilstvo je. Saj, če je ločeno gospodinjstvo, sta še vedno lahko na istem naslovu, dokler si recimo en ne najde drugega stanovanja. Je pa razlika, če dva, od katerih dela le eden prijavita ločeno gospodinjstvo, od tega kar delajo pravi bogatini, ki prijavijo ločeno gospodinjstvo...
Sploh pa je treba narediti red v celi državi, na vseh področjih.

clock-img

08.02.2007, 17:21

clock-img

iva01

pencil-img

961

Men se tud zdi da je prav da preverjajo samohranilstvo,pa ne da sem komu kaj favš ampak so z tem oškodovani starši ki so res sami in nimajo nobene pomoči od nikogar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem