cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Predčasno nazaj v službo- prekinitev porodniške?

clock-img

29.01.2007, 21:52

clock-img

Maja_77

pencil-img

26

Pozdravljene,
prosim vas za pomoč. In sicer zanima me, kako je, če grem predčasno (pred iztekom porodniške) nazaj v službo, ampak le na 4 ure? Kaj se porodniška prekine? Ali se podaljša za čas tistih 4. ur? Kako je potem s plačo (pol porod.nadomestila in plača ali cel porodniš.nadomestilo+plača?)
Če je katera v podobni situaciji ali ve kako to gre- prosim za pomoč.

Hvala in LP

clock-img

29.01.2007, 22:09

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

user posted image zakaj pa greš predčasno v službo???glede plače pa ne vem.po moje dobiš vseeno pol porodniške?'

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

29.01.2007, 22:15

clock-img

til

pencil-img

574

Tudi jaz sem šla en mesec prej v službo ampak smo se zmenili tako da delam po 4 ure decembra in mi takrat niso plačali nič ( sem dobila samo porodniško) zdaj januarja ko pa sem bila že redno v službi in isto delala po 4ure pa mi bodo dali celo plačo. Tako,da nisem na socialno nič prijavljala. Takšna je moja situacija in upam, da ti je vsaj malo pomagala.

clock-img

29.01.2007, 22:39

clock-img

Maja_77

pencil-img

26

V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z user posted image je nenadomestljiv...  sploh pri slabi plačiuser posted image user posted image

clock-img

29.01.2007, 22:52

clock-img

Anonimen

Če ne gre za vprašanje eksistence družine, potem boš problem rešila v trenutku, ko se boš odločila, kaj ti je pomembnejše - biti ob otroku ali zadovoljiti direktorje.

Kako je pa z izplačilom financ, pa ne vem.

clock-img

29.01.2007, 22:54

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

ne pusti se izsiljevati šefu in preživi svoje trenutko ob user posted image ker ti bo nekoč verjetno žal,da si popustila in žal ti bo za izgubljene trenutke z otrokom.premisli.user posted image vsaka ženska ima pravico 12mesecev porodniške.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

30.01.2007, 10:23

clock-img

soncece24

pencil-img

3825

IZVIRNO SPOROČILO: Maja_77

V službi želijo, da bi prišla vsaj 6 mes. prej. Ampak čas preživet z user posted image je nenadomestljiv...  sploh pri slabi plačiuser posted image user posted image

Šla bi hitreje v službo, če bi imela recimo res odgovorno delovno mesto in bi od tega ali pridem prej nazaj ali ne bilo odvisno funkcioniranje celotne firme - predvsem delovna mesta drugih zaposlenih. Če pa maš neko "običajno" delovno mesto in si kolikor tolikor pogrešljiva pa si pač šef ni uspel najti primernega nadomestila za tebe pa meni na tvojem mestu na kraj pameti ne bi padlo, da se prej tam naslikam - služba bo že počakala, tvoj user posted image je pa samo enkrat tako majhen.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

clock-img

30.01.2007, 11:03

clock-img

Anonimen

Jaz sem za pol delovnega časa šla v službo po 105 dneh. Zakaj? Ni bilo druge variante, žal. Sva si pa z možem delila pol pol - 4 ure on, 4 ure jaz. Priprada ti pol porodniške in pol plače s celo malico in potnimi stroški.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem