writing-img

Predporodna priprava

clock-img

03.05.2009, 00:46

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Pozdravljene!

V ponedeljek nameravam začeti s tečajem Predporodna priprava - Šola za starše v Ljubljanski porodnišnici. Zaradi organizacije (predvsem moževega) časa pa me zanima, kako si sledijo predavanja? To, da lahko hodim v treh terminih (od 9-ih, 16-ih in 18-ih), pa da moram prej po nalepke sem že pogruntala, nikjer pa ne najdem podatka, ali so predavanja vsak dan - torej še v torek, sredo, ... ali so enkrat/dvakrat na teden cel mesec maj, ali kako ... user posted image

Pomagajte, plis user posted image

Hvala

clock-img

03.05.2009, 06:29

clock-img

tecka

pencil-img

1369

Urnik predavanj dobiš na uvodnem predavanju, kjer razložijo samo organizacijo predavanj in traja  45 minut. Poleg tega prvega je še 9 predavanj, v aprilu so jih zaradi prvomajskih praznikov organizirali v 3 tednih. Torej pridejo 3 predavanja na teden. Hodiš lahko h katerikoli skupini, lahko v enem dnevu obiščeš tudi 2 predavanji. Prisotnost preverjajo samo pri dveh predavanjih - pri prvi in drugi porodni dobi in takrat je fino, če se spomniš, v kateri skupini si obiskala prvo predavanje, da te lažje najdejo v zvezku. Takrat obkljukajo tudi partnerje in na podlagi tega dobijo potrdilo za porodnišnico.

clock-img

03.05.2009, 15:10

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Najlepša hvala, tecka!

LP

clock-img

04.05.2009, 07:40

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Še lani so preverjali 3x partnerje. 1 porodna, 2 porodna in poporodna doba. Drugače pa lahko ima partner šnel kurs, ki je vedno ob večernih urah, vse izveš na prvem predavanju

clock-img

06.05.2009, 22:40

clock-img

Sempervivum

pencil-img

1284

Tudi tebi, Hope, hvala user posted image tko

Sem bila na prvem predavanju - gužva, da te kap, danes ob 9h pa je bilo prav luštno. Pa še možek se je odločil, da bova kar skupaj hodila user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem