writing-img

Pregled pred PDP

clock-img

03.07.2008, 16:57

clock-img

potepinček

pencil-img

327

Noseča sem 40 t. Zanima me, kdaj so vas pregledali, da so ugotovili koliko ste odprte oz. imate zmehčan maternični vrat. Jaz hodim samo na CTG in nihče me nič ne pregleda (moja G. pa je na dopustu). Meni že vse tišči dol, trebuh imam kot lubenico in vse me že boli. Komaj čakam, da že grem...

clock-img

03.07.2008, 18:04

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Jaz sem imela CTG in po 38t me je pregledala koliko sem odprta vedno. Drugače pa sama kar reči naj te pregledajo, da vidiš ali je kaj akcije dol že.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

03.07.2008, 20:52

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ja, pred 40t me je sigurno pogledala dol.

clock-img

04.07.2008, 11:56

clock-img

ina82

pencil-img

272

jaz sem včeraj imela pregled in mi je delala tud samo CTG (38 tedn), pravzaprav me ni vaginalno pogledala že kakšna dva meseca pa sem vprašala sestro ki mi je delala CTG če bo me doli sploh pogledala pa je rekla da ne, ker če je na CTG-ju vse vredu te ne pregledajo

clock-img

04.07.2008, 13:56

clock-img

lilija*

pencil-img

145

Tudi jaz sem imela včeraj ctg (38t 4d) in ker je bil ctg brez posebnosti, me ni nič spodaj pregledala. Naslednji pregled imam dva dni pred rokom, mogoče bo takrat. Me pa čisto nič ne boli, tišči, špika, tako da sploh ne morem verjet, da bom mogla vsak čas rodituser posted image

clock-img

05.07.2008, 22:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem