writing-img

Pregled pred zanositvijo ?

clock-img

24.04.2007, 12:53

clock-img

sončica23

pencil-img

23

Pozdrvaček user posted image

Zanima me vaše mnenje. Ali je potrebno pred zanositvo na ginekološki pregled ? Ali ste  šle in zlakaj ?

Hvala in lep danuser posted image

clock-img

24.04.2007, 13:00

clock-img

girly

pencil-img

951

ojla!

če sicer redno hodiš na ginekološke preglede in niso ugotovili, da bi bilo karkoli narobe, ni potrebno iti na ginekološki pregled, preden se odločiš delat na user posted image . je pa priporočljivo, da začneš jemati folno kislino, se pravi tablete kot so npr. tifol, ker je potrebuješ med nosečnostjo veliko več, kot pa jo zaužiješ s hrano.

pa veselo na delo user posted image

lep dan

girly

Kris je najin sonček :)

clock-img

24.04.2007, 14:18

clock-img

baja*

pencil-img

2454

Jaz tudi nisem šla - sem imela skoz sproti redne preglede. Če si jih tudi ti imela in če nimaš nobenih težav, ti ni potrebno it.
Srečno! user posted image

clock-img

24.04.2007, 15:34

clock-img

natasarobi

pencil-img

1391

Pozdravljena!

Jaz na pregled pred zanositvijo nisem šla, ker se mi ni zdelo potrebno Hodila sem na redne preglede in to je bilo to. Po prvi umetni prekinitvi sem šla na pregled in mi je ginekologinja rekla, da ni nobenih težav, da ne bi mogla imeti veliko zdravih otrok. Žal sem predkratkim šla ponovno čez isto stvar, tako, da glede na težave, ki sem jih imela bom drugič vseeno šla prej na kakšen ekstra pregled (če seveda obstaja).

clock-img

24.04.2007, 16:06

clock-img

t*e*j*k*a

pencil-img

1615

Na pregled ni nujno iti Nekatere pač gredo, da jim da ginekologinja kakšne dodatne nasvete al pa kaj podobnega. Jaz tudi nisem šla prvič, ampak sem nato imela težave in sem bila prisiljena v to da sem jo obiskala.

LP

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem