writing-img

Pregledi po škrlatinki

clock-img

04.02.2008, 09:29

clock-img

cindi

pencil-img

43

pozdravček!

naš user posted image je včeraj upihnil tretjo svečkouser posted image , pred enim tednom pa je zbolel za škrlatinko. Zdaj je že okej, nima pikic, ne vročine. Glede na to da em brala, da škrlatinka lahko povzroči posledice na srčku in ledvicah me zanima na kakšne preglede vse ste morali peljati svoje sončke. Midva imava pregled v sredo.

Hvala.
c.

clock-img

04.02.2008, 09:33

clock-img

Anonimen

moja ni bla na nobenem pregledu po škrklatinki???

clock-img

04.02.2008, 09:36

clock-img

Una

pencil-img

399

Nič takega. Zdravnica ga je pregledala (če so še pikice, grlo) in smo mogli do konca spit antibiotik. To je to.

LP, Una

clock-img

04.02.2008, 10:36

clock-img

Noel

pencil-img

344

Po približno treh tednih jo je zdravnica opregledala; poslušala srček in pregledali so ji vodo.

clock-img

04.02.2008, 13:47

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Mi2 nisva imela nobenih preiskav po škrlatinki. Po mojem je to mišljeno za kakšne hujše oblike škrlatinke.

clock-img

04.02.2008, 18:05

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Vazno je predvsem, da otrok pociva ene 2-3 tedne po skrlatinki - kolikor je mogoce. user posted image   Zdravljena skrlatinka naceloma ne pusca posledic.
Nasa P jo je pogeldala na splosno, poslusala srcka in urin pregledala. Ampak smo malo bolj rizicni, ker ima imunski deficit.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem