writing-img

Pregomin

clock-img

20.08.2007, 19:51

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mogoče kateri ostaja kaj pregomina, ki ga dobi na recpt. Tamala ima nedokazano alergijo, zato pregomin kupujemo.

clock-img

24.08.2007, 19:56

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Zdravo!

Mi imamo tudi alergijo na kravje mleko vendar dokazano, tako da smo dobili recepte za pregomin. A sta dali kri? Ima kakšne izpuščaje ali kaj podobnega da veš da je alergija?

Veš na recept dobiš 10 mlekov.Se pravi da vsak mesec dobiš le 10 škatel pregomina.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

clock-img

25.08.2007, 11:02

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Živjo, bili smo na kožnih testih in na krvnih. Nikjer ni nič pokazalo, nam je pa alergologinja rekla, da so testi taki, da ni nujno da kaj pokaže. Načeloma naj bi se za sigurno videlo pri šele 18 mesecev starem otroku. Prej pa to ni sigurno. Naši je recimo bil rdeč flekec za sojo, pa jo čisto normalno prenaša. Pri mleku je pa tako, da dobi izpuščaj in nato krče in drisko. Tako kupujemo pregomin že od 2 meseca.

clock-img

25.08.2007, 11:20

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz ga imam eno škatlo. Oglasi se mi na zs.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

10.09.2007, 14:30

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Za vsak slučaj spravljaj račune od pregomina, ker če vam dokažejo alergijo na KM dobiš denar povrnjen!

(\__/)
(='.'=)
(")_(")

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem