writing-img

Pregrevanje telesa

clock-img

28.07.2010, 12:45

clock-img

Anonimen

Živjo. Sem v 12. tednu nosečnosti. Na dopustu smo bili en teden (ko sem bila v 10. tednu) v največji vročini in to brez klime. Ponoči se je zelo slabo spalo, vročina je tiščala, hladila sem se z ventilatorjem, kolikor sem zdržala to pihanje. Sedaj sem pa malo skeptična, če se slučajno moje telo ni v tem času pregrelo oz. pregrevalo user posted image . Prosim za mnenja.

clock-img

28.07.2010, 12:48

clock-img

Volga

pencil-img

9346

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Živjo. Sem v 12. tednu nosečnosti. Na dopustu smo bili en teden (ko sem bila v 10. tednu) v največji vročini in to brez klime. Ponoči se je zelo slabo spalo, vročina je tiščala, hladila sem se z ventilatorjem, kolikor sem zdržala to pihanje. Sedaj sem pa malo skeptična, če se slučajno moje telo ni v tem času pregrelo oz. pregrevalo user posted image . Prosim za mnenja.

bo pač otrok malo bolj skuštran, kakšne druge panike pa ne bo.

clock-img

28.07.2010, 13:16

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Za pregrevanje telesa, ki bi lahko škodovalo otroku se šteje, če je telesna temperatura dvignjena nad 38 stopinj najmanj 3 dni. V kakršnikoli vročini pa si bila ti na dopustu, pa mislim da se ti nikakor ni mogla telesna temperatura tako dvignit, kot se tudi ne more dvignit v kakšni savni ali kopeli, kot radi strašijo po forumih, pa tudi posamezni ginekologi. 

clock-img

28.07.2010, 13:17

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Hvala!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem