writing-img

Prehlad in nosečnost

clock-img

18.12.2008, 12:52

clock-img

lunca82

pencil-img

238

Pozdravljene punce!

Tukaj sem nova in imam eno vprašanje. Prejšnji teden sem naredila test nosečnosti in je pokazal user posted image ! Z možem sva zelo vesela, saj sem lani mogla it na abrazijo ker user posted image ni bilo več. user posted image Sicer sedaj smo veseli in najin user posted image se lepo razvija. Skrbi me pa nekaj drugega; pred kratkih sem se prehladila in se ne morem znebit prehlada! Bojim se, da bi vse skupaj vplivalo na našo malo dete. Kaj priporočate!? Sem pa v 8 tednu. Hvala v naprej za nasvete!! Želim vam lep dan!

clock-img

18.12.2008, 12:55

clock-img

detelja

pencil-img

4525

lunca82 jaz sem predem sem ugotovila, da sem noseča jedla coldrex kot bombone (sem bila ful prehlajena) in ko sem zagledala + sem mislila,da me bo kap...pa je vse ok...če si ful prehlajena je itak najboljše, da obiščeš zdravnika, če ne pa pejd v lekarno pa povej, da si noseča in da bi rada imela nekaj proti prehladu...jej sadje, pijč čaj, vitaminčke...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

clock-img

18.12.2008, 13:11

clock-img

slincek

pencil-img

28

Prehlad ne vpliva na otroka, razen če imaš 39, 40 stopinj vročine ...

clock-img

18.12.2008, 13:14

clock-img

end1

pencil-img

1598

jaz sem v šestem tednu mela angino, pila sem ospen pa je blo vse OK. Če maš vročino lahko vzameš kak lekadol, drugače pa vitamini, sadje, zelenjava če pa je hudo pojdi k zdravniku. Pa srečno!

clock-img

18.12.2008, 16:44

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

Jest sem v prvi user posted image , v bistvu proti koncu že bila dostikrat prehlajena, smrkava...Pa je blo vse ok. Jest že tko ali tako ne jem nobenih tablet - samo domači čaj z medom in to je to.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem