cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prehrana - gobice

clock-img

02.08.2005, 15:53

clock-img

laky

pencil-img

38

Živio,

Za vse imam eno vprašanje.

Ker sem v 7. tednu nosečnosti :duda::duda:me zanima ali res ne smem jesti čisto nič gobic:zmeden2:. Namreč imam jih zelo rada. Ko sem jih jedla mi ni bilo nič, ampak mi je potem ena kolegica, ki je prav tako noseča rekla, da jih sploh ne smem nič jest.
Kako je kaj z vami?:zmeden2::zmeden2:

lep dan vsem:kava::kava:

clock-img

02.08.2005, 15:55

clock-img

Talči

pencil-img

446

Lahko jih ješ, normalno, tak kot začimbo - npr. v omaki in podobno. Ne pa se preveč najedat samo gob. To še za nenosečega človeka ni dobro.
LP
Talči

clock-img

02.08.2005, 15:56

clock-img

AlenkaIST

pencil-img

580

Meni je moja G prepovedala gobe, razen gojenih šampinjonov.

clock-img

02.08.2005, 16:03

clock-img

ameli

pencil-img

871

Jaz jih jem tako kot običajno (z jajčko, v omaki,..) pa nimam nikakršnih problemov. Pa tudi G mi ni nič prepovedala jesti (razen svinjine). Njami, brez gob bi si poletje težko predstavljala.

clock-img

02.08.2005, 17:09

clock-img

renan

pencil-img

1377

Jaz sem jih jedla... Sveže nabrane v jajčkah, juhi in v omaki..Nisem vedela, da se jih ne sme...Meni ni bilo nič, razen da so bile super okusne:)
Ko pridem naslednjič domov, pa grem sigurno dežnikarice nabirat, ker sem mi že cel čas luštajo pohane in ne bi rada riskirala, da se bo na otroku kaj poznalo:)

clock-img

02.08.2005, 17:51

clock-img

lex

pencil-img

6532

Gobe so naravni filter za vso svinjarijo v zraku in jaz sem se jih celo nosečnost izogibala tud gojenim.

clock-img

02.08.2005, 19:48

clock-img

hugolina

pencil-img

261

Jaz tudi nisem vedela, da jih ne smem, pa sem jih jedla :zmeden::zmeden: Očitno ni bilo nič narobe :zmeden2:

clock-img

02.08.2005, 22:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

02.08.2005, 22:51

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Jaz sem jedla gobe, pa tudi vse ostalo. Celo tatarski biftek, čeprav v večini literature najdeš prepoved. Ko sem o tem pojamrala svojemu G, mi je rekel, da lahko jem tatarski biftek, ker je meso, ki se prodaja kontrolirano in se ne more nič zgoditi. Na moje vprašanje o kakršnikoli zastrupitvi z surovim mesom, je rekel, da tudi v primeru zastrupitve, ni nevarnosti za plod. Kaj pa če bi se zastrupila z drugo hrano? Se ji tudi ne bi mogli izognit.
V obeh nosečnostih nisem imela nobenih problemov in tudi moja srčka sta bila popolnoma zdrava. Jaz pa srečna, da se mi ni bilo potrebno odpovedati hrani, ki jo imam zelo rada.
Čim manj kompliciranja in odrekanja v življenju-je moj moto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem