writing-img

Preiskave krvi

clock-img

01.04.2008, 18:42

clock-img

catalina

pencil-img

47

Pri testiranju krvi so mi odkrili nizko raven trombocitov, zato me je ginekolog poslal k hematologu na podrobnejše preiskave, saj sumi na bolezen trombocitopenijo in prosi za terapijo.
Zanima me, če je katera izmed vas imela podobne težave, se že vnaprej zahvaljujem za odgovor.
lpuser posted image

clock-img

01.04.2008, 23:21

clock-img

soncek28

pencil-img

239

Jaz sem imela te težave,da sem imela hemoglobina ful premal,tako da sem jemala železo v infuziji 2x na teden 1 mesec,in potem je bilo ok.

upam,da bo vse ok.srecno

clock-img

04.04.2008, 22:17

clock-img

łiłi

pencil-img

147

OJLA.jaz sem v nosecnosti imela tezave z trombociti in sicer prevec jih je bilo.normalna meja trombocitov je od 140-340.do petega mesec so bili normalni nato pa so narascali.najvec sem jih mela 475,zato me je moja g.poslala v lj na kontrolo.bila sem na pregledu dr.cerarja in mi rekel da je to se vse v meji nomale,da ce bi jih bilo okoli600 da bi bila kriza.vseeno sem k njemu hodila na pregled na 2 tedna in redno spremljli stevilo trombocitov.koliko pa jih imas?

TEO PEJIĆ 26.1.2008
http://liliteo.moj-album.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem