writing-img

Prekuhavanje dude

clock-img

24.11.2004, 16:09

clock-img

Vittel

pencil-img

87

Pozdravljeni!
Za mojega težko pričakovanega malčka :duda:(rok v nedeljo 28. nov.) sem kupila dudico. Zdaj pa me zanima ali jo lahko pred prvo uporabo prekuham in s tem kao steriliziram? Ji vroča voda ne bo razjedla gume ali kaj podobnega? Jo lahko na tak način kakorkoli poškodujem? Imam jo od NUK-a tisto za tamičkene. Enako me zanima za stekleničko. Oba cuclja sta iz lateksa. Kakšne so vaše izkušnje s tem?
Hvala za odgovore in uživajte.:sloncek:

clock-img

24.11.2004, 16:16

clock-img

Anonimen

Ja, dudice moraš prekuhati, vroča voda pa gume ne poškoduje. V dudo bo šla verjetno voda, poskusi jo čimveč stisniti ven. Mi smo imeli sicer (in jih imamo še) Nukove silikonske dude, ki so bolj trpežne, pozneje se izrabijo oziroma začnejo smrdeti. So pa res bolj trde.

clock-img

24.11.2004, 17:06

clock-img

Anonimen

Ja, Splišni ima prav, definitivno prekuhat in s tem razkužit. So narejene tko, da jih to ne uniči. A ni bilo zraven nič napisano, da se jih tako sterilizira?
Čudno! :zmeden:

clock-img

24.11.2004, 17:06

clock-img

kimi

pencil-img

3836

meni je patronažna sestra rekla naj jo prvič prekuham potem pa le malo namočim cucelj v vrelo vodo...da se kao nebi prehitro uničila no jaz jo kar prekuhavam nukovo so full dobre kvalitete

clock-img

24.11.2004, 18:35

clock-img

TARA in MAJ

pencil-img

2287

se strinjam s kimi;)
lp in srečno;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem