writing-img

Prem. po ZKDPZJU

clock-img

11.04.2008, 10:21

clock-img

kovač

pencil-img

679

Kaj naj storim s tem?

Sedaj mi od plače že kar nekaj let trgajo, ampak kaj storiti. Ali kaj več veste o tem? Ali se splača ali ne splača?

clock-img

11.04.2008, 10:24

clock-img

kovač

pencil-img

679

Ali lahko to prekinem?

clock-img

11.04.2008, 10:38

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Če sama nisi nič dodatno podpisala ti od plače ne trgajo nič.

Namesto povišanja plač avgusta 2003 je bilo za javno upravo dogovorjeno, da se namesto tega delavcem vplačuje premije.

Višina premije ki jo dobiš pa je odvisna od tvoje delovne dobe v avgustu 2003.

Imela pa si in še tudi imaš možnost, da poleg premije, ki ti jo da država še sama kaj dodatno vplačuješ - to pa ti trgajo od plače.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

clock-img

11.04.2008, 10:43

clock-img

kovač

pencil-img

679

Namesto povišanja plač avgusta 2003 je bilo za javno upravo dogovorjeno, da se namesto tega delavcem vplačuje premije.

Ja to mi vplačujejo, sedaj pa me zanima ali je kaka možnost, da bi jaz to nekako prekinila, ker je to stran vržen denar in najslabše možno plačevanje?

clock-img

11.04.2008, 12:04

clock-img

jackie*

pencil-img

14

Mislim, da lahko prekineš, če daš odpoved, pa še to dobiš izplačan denar po 10-ih letih. Tako nekako imam v spominu, ko sem brala "pogodbo", ki smo jo dobili vsi j.u.

Preveri, saj si jo sigurno dobil-a, če si jo zgubila ali je nimaš pa vprašaj koga, ki jo ima ... ja, se strinjam, ma vse skupi je en drek user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem