writing-img

Premajhen obseg trebuščka

clock-img

11.08.2005, 11:52

clock-img

benika

pencil-img

7793

Punce moje, meni je tako hudo:((:((:((. Zjutraj sva bila z na UZ v 35. tednu. Vse lepo in prav, potem pa G pravi, da ima najin srček premajhen obseg trebuščka. Obseg glavice je OK, dolžina nogice tudi, trebušček pa...obseg za 32. tednov:(:(. Pa me je napotil na ležanje v bolnico in tako jutri odhajam tja. Tako me je strah, da je kaj narobe in že celo dopoldne samo:((.

Je še katera imela take težave?

clock-img

11.08.2005, 12:07

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Saj bo vse OK, boš videla. Da greš v bolnišnico, je preventiva. Lepo boš počivala na levem boku, kaj lepega prebrala, jedla. Doma človek vedno nekaj najde in brklja.
Sama sem imela pred 2 mesecema punčko, ki je štela med majhne. V ponedeljek (po pregledu) pa sem folku po forumu težila, da je moja punčka prevelika (bojim se posledic gastacijskega diabetesa, malo preveč berem :zmeden:. Vidim, da imava isti rok, jaz malo prej zaradi CR. Boš videla, da se bo dobro izteklo, včasih tudi ultrazvok ne pokaže realne ocene, je odvisno od kvalitete in seveda samega merilca.

Držim pesti!

Pia

clock-img

11.08.2005, 12:23

clock-img

benika

pencil-img

7793

Hvala Pia, hvala:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

11.08.2005, 12:44

clock-img

nynna

pencil-img

576

Ne sekiraj se. Meni je moja G. celo nosečnost govorila da ima naša :duda: premajhen želodček in da bodo težave, najbrž še kakšna operacija, pa da bo veliko bruhala pa se ni nič od tega uresničilo. Glede UZ pa; Lini je dan preden sem rodila namerila da je težka 3300g rodila pa se je z 2700g, zmotila se je več kot za pol kg:zmeden:.
Poskušaj to čim bolj odmisliti, umiri se pa bo zate in za tvojega:duda: najboljše.

clock-img

11.08.2005, 12:58

clock-img

cicido

pencil-img

302

Kolk pa ima obseg trebuscka? Meni so rekl, da je nenormalno velik, da tudi po njihovi razpredelnici ni te velikosti pa se je rodila cisto normalno velika.

clock-img

11.08.2005, 13:18

clock-img

benika

pencil-img

7793

Obseg trebuščka ima 286 (32 1/7 +-3 tedne).Težek je 2068g, BPD je 88,9, FL pa 64,9.

clock-img

11.08.2005, 15:28

clock-img

cicido

pencil-img

302

Mislim, da je s tvojim otrocickom vse ok. V bolnici pa ti drugega kot UZ ne bodo delali, po moje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem