writing-img

Premalo jé

clock-img

25.07.2008, 12:25

clock-img

katicka

pencil-img

280

Moja hči je stara mesec in pol. Hraniva se po flaški. Ponavadi je spila 120-140ml.
Zadnja 2 dni pa pije po 50ml. Ali je kaj narobe z njo? Kaj naj naredimuser posted image

clock-img

25.07.2008, 12:30

clock-img

tilči

pencil-img

4202

koliko obrokov pa ima?

clock-img

25.07.2008, 12:38

clock-img

jajula

pencil-img

1191

tudi naša ima odbodje ko kr joka ko je konc flaške, potem pa par dni pol flaške kar pusti, potem pa spet ful poje...zdej k je vroče sm pa opazla da so ta obdobja k pusti hrano kr pogosta.

clock-img

25.07.2008, 12:41

clock-img

tilči

pencil-img

4202

tudi naš je,ko je bilo vroče jedel na dve uri in tako pojedel samo 50,60 ml,pa še kregal se je zraven, ker ni bil tako zelo lačen.Ko pa sva podaljšala čas med obroki, pa je spet vse pojedel.

clock-img

25.07.2008, 18:28

clock-img

matic0105

pencil-img

305

Tudi pri nas imamo podobne probleme, je star že koraj 3 mesece, že pri mesecu je znal pojesti po 100ml ali več na obrok (600ml ali več dnevno), pred tednom dni pa je po par dni pojedel po 40ml - pa še to s težavo (v celem dnevu 400ml). Me je blo kar groza. Pa itak se je kregal in pačil zraven. P je rekla, da mal počakajmo, pa bo. No, zdaj se je obrok povečal na 80-100ml. Tko da nekako v celem dnevu uspemo pojesti 600 ml, kar je min za njegovih dobrih 5kg. Pa še krči ga dajejo, tako da je hranjenje res trežćko - predvsem za moje živce. user posted image
Mi smo poskusili drugo formulo AM - se mi zdi, da je bolje.

clock-img

25.07.2008, 19:15

clock-img

panda22

pencil-img

63

Ne se sekirat če pridobiva na teži. Moja bo stara šest mesecev pa poje na obrok po 120ml mogoče kdaj po 150ml. Sedaj ene parkrat se je zgodilo da je pojedla več kot 150ml. Ampak se ne sekiram, ker lepo pridobiva na teži in je veseli otrok. Je pa čez dan na dve uri in pol ali tri ure. Zadnji obrok dobi ob pol devetih zvečer in mi spi celo noč tako da jutranji obrok dobi od pol šestih do šestih odvisno kdaj se zbudi.

clock-img

25.07.2008, 19:19

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Mislim, da je to stvar apetita. Jaz mojo polno dojim in včasih bi jedla vsako uro, cel dan in noč. Pride pa tudi dan, ko spi 4 ure ali več skupaj in še potem sesa zelo leno, ne izprazni niti ene dojke in bi kar spala. Meni je P rekel, da dolker takih dni ni dosti in so le občasno in na telesno težo ne vpliva, ni za skrbet.

clock-img

25.07.2008, 19:40

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

nič se ne sekiratiuser posted image pride pa mine. tud pr tvojmu bo.

Hale: "Are you accusing me of being in someones pocket, you hypocrite son-of-a-bitch? You've been on Clay's tit since you were a goddamn uniformed officer. He barks and you jump. Whole town knows it. "Chief of Police". What a goddamn joke."

clock-img

26.07.2008, 22:48

clock-img

Tisana

pencil-img

1164

Joj, ful se ne sekirat. Pri nas so taka obdobja že stalnica. user posted image  Ji pač ne paše. Če je do sedaj lepo pridobivala na teži, se res nimate za kaj obremenjevat. Je pač fronta, pa mogoče vroče, pa drugič polna luna, pa jo mogoče malo bolj šraufa, pa jo dlesni srbijo, pa... Škoda, ker ne znajo govoriti user posted image

Naša pupa je v zadnjem slabem mesecu dobila samo 100 gr, ampak je prej tok, da sploh ni panike. Je sedaj malo vse še bolj zastalo, ker uvajamo gh.
Verjemi, to mine. Če je njeno splošno počutje ok, se ne nič sekirat in ne jo silit, ker bo potem še slabše.

clock-img

01.08.2008, 18:28

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

otrockom je vroce. Tudi mi ob vrocini manj jemo. Samo da pije, da ne bo dehidracije.

Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem