cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prenosna postelja+stajica

clock-img

26.04.2006, 09:21

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

Prenosno posteljico sem dobila od frendice,zdaj pa me zanima če si naj nabavim še stajico?user posted image Fora je v tem da se mali skoz vstaja,nonstop bi bil na nogicah,pri tej postelji pa se nima kje držat.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

26.04.2006, 18:27

clock-img

anjaa

pencil-img

228

pri meni je pa ravno obratno - kupila sem že stajico, prenosne posteljice pa ne bom ker je ne potrebujem.

clock-img

26.04.2006, 19:57

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Poskusi si jo kje izposoditi, ali pa kupi rabljeno. Mi imamo tudi posteljico, pa ne more vstajat (no, zdaj že lahko), pa tudi manj stabilno stoji not. Tako smo s podstrešja svakinje privlekli staro stajico, ki nam služi super.

clock-img

27.04.2006, 19:31

clock-img

Anonimen

najprej en lep pozdrav

pri nas je nor na stajco, ker se lahko prosto giblje!user posted image vedno je hotel stati na nogicah pa smo si sposodili stajco in mu super služi, pa tud manj ga je treba gledat ker kar naprej hod za tabo in lahko umes ful velik narediš!user posted image

clock-img

27.04.2006, 20:42

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem imela oboje.V stajici se je igral,potovalna posteljica nam je pa prišla prav na potovanjih.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem