cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pretres možganov?

clock-img

09.10.2006, 09:35

clock-img

Anonimen

Sicer se nekaj malega za nazaj našla na to temo, ampak vseeno se obračam na vas.
Gašper (15m) je že v soboto priletel direktno na rob omare. Jasno, se mu je naredila ogromna modra buška. Bil je normalno živahen, jedel je, spal normalno....do danes user posted image  Ura je pol desetih, on pa še vedno spi user posted image  Pa saj sem vesela, da končno spi malo dalj (drugače samo do cca 7.30).

Nekaj sem brala, da je za pretres možganov značilno, da otrok veliko spi. Uf, malo sem panična. A more tudi bruhat ali to ni nujno? Ker bruha pa ne.

Upam,d a bo vse ok, medtem bi pa prosila vaše mnenje oz. napotke, kaj naj naredim.
Hvala.

clock-img

09.10.2006, 09:47

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Po moje je samo utrujen...dvomim, da bi ga tako pozno "trofnilo". Sicer pa dohtarja pokliči in povprašaj, da se pomiriš.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

09.10.2006, 10:21

clock-img

Mikica

pencil-img

524

Naš je avgusta imel lažji pretres možganov.
Padel je popoldne, bruhal je šele naslednje jutro.
2 dni so ga obdržali v bolnici na opazovanju, k sreči ni bilo nič hujšega.

clock-img

09.10.2006, 10:51

clock-img

mily

pencil-img

876

Lahko da ni nič, lahko pa, da je res kakšen pretres. Jaz bi na tvojem mestu za vsak slučaj poklicala pediatra in mu povedala kaj se je zgodilo. Ne vem no, kadar sem jaz v takih dvomih, se raje prepričam. Boš vidla, da boš bolj mirna.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

clock-img

09.10.2006, 10:56

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Če obstaja sum na pretres možganov, moraš otroka 48 ur po padcu opazovat. V tem času pride do bruhanja, utrujenosti ali celo izgube zavesti. Mislim, da danes več naj ne bi imel posledic od padca, da boš bolj mirna, pa pokliči pediatra.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

09.10.2006, 11:14

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Pri majhnih otrocih res ni odveč previdnost,bolje ga je vedno peljati k zdravniku,pa čeprav se izkaže,da je vse v redu,kot pa da pride do kakršnihkoli kasnejših posledic.

clock-img

09.10.2006, 12:41

clock-img

Anonimen

Uf, punce...res sem se ustrašla. Pa se je na srečo izkazalo, da je fant danes samo malo dalj "potegnil". Pravi pediatrinja, da je z njim vse ok, če bo pa bruhal, pa naj pridem nazaj. Ampak glede na to, da veselo je in veselo skače okoli, mislim, da ni več panike.

Hvala vam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem