writing-img

Previjalna miza za na steno

clock-img

23.01.2006, 09:34

clock-img

daya

pencil-img

117

Pozdravljeni!

Zanima me ali morda kdo ve kje bi se dalo dobiti previjalno mizo, ki se pritrdi na steno in se jo potem, ko je ne uporabljaš lepo zapre navzgor in zato zavzame zelo malo prostora? Ob strani pa ima še nekaj žepkov za shranjevanje najrazličnejših pripomočkov.

Jaz sem jo pred 2 leti videla v Ikeji ampak, me zanima če se jo dobi tudi kje pri nas, ker ne vem če jo tam še imajo. Oz. lahko tudi v kateri drugi trgovini v Avstriji.

Hvala za informacije.

Lp,

Daya

clock-img

23.01.2006, 09:37

clock-img

ninaki

pencil-img

319

Pozdravljena,

videla sem jo v BC, cena 18K.

Nina

clock-img

23.01.2006, 09:44

clock-img

ninaki

pencil-img

319

Sem se ravno spomnila, da je bil mogoce tudi Ariel. Zdaj pa res nisem vec ziher katera trgovina je bila, v eni od teh dveh sem jo pa zagotovo videla. V 1. nadstropju, kjer so posteljice in previjalne mizice, montirana je bila na steni.

Nina

clock-img

23.01.2006, 09:49

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

V Ikei se še vedno da dobit, vendar moraš zanjo povprašati v skladišču(tam, ko jemlješ robo), ker je ni več razstavljene. Njacenejša bi soigurno tam.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

23.01.2006, 09:58

clock-img

tinkatonka

pencil-img

5211

Previjalno, ki jo omenja ninaki sem tudi jaz videla v Baby-centru v BTC-ju v 1.nadstropju.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem