writing-img

Previjalna mizica Acqua

clock-img

02.06.2005, 10:07

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Zanima me če jo morda katera ima in kako je zadovoljna z njo. Koliko časa približno je uporabna in, če se jo seveda sploh splača kupiti.
No še link, da boste vedele o kateri previjalni govorima :

http://www.soncek.si/shop/page/detail/id/3133/

clock-img

02.06.2005, 11:03

clock-img

TVN

pencil-img

714

Živjo, jaz je sicer nimam, vendar lahko samo povem, da punce večinoma pravijo, da tovrstne rešitve niso najboljše (nestabilnost!). Bo pa še katera povedala, ki ima res prave izkušnje s previjalno.

Jaz bom zadevo rešila tako, da bom kupila previjalno desko v BC (dim. 85 x 55) in jo namontirala na najino komodo v spalnici.

Vidim, da si že precej na koncu z nosečnostjo, zato srečen porod in vse dobro!

clock-img

02.06.2005, 11:35

clock-img

Udb

pencil-img

5380

meni se zdi blazno majhna!! Tudi mi bomo imeli predalnik z veliko desko na vrhu!

clock-img

02.06.2005, 11:40

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

meni je pa tudi ta všeč...ampak tako draga se mi zdi

clock-img

02.06.2005, 12:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Čisto odkrito - premajhna. Ko se začne piškot obračati, jo lahko spraviš na podstrešje. Meni se zaradi hrbta zdi fajn, da otroka čim dlje previjaš na previjalni, kjerkoli drugje imam sama veliko problemov.

clock-img

03.06.2005, 10:28

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

V materinski šoli jo odsvetujejo:
- premajhna
- nestabilna
- nima varovalne ograjice
- preveč lahko se premika
- skoraj nič odlagalne površine (tisto spodaj je larifari)

Vedet moraš, da si je treba pred previjanjem otroka vse pripravit na previjalno, od pleničk do obleke, ker ga nikoli ne moreš pustiti samega gor, nit sekundo, ker se lahko dol prevrne. Na tej je pa prostor komaj za dojenčka, kaj šele za lavorčka, zložence, oblekce, kremico, olje, vatko... Naša bo 75*85 s 4 predali in polico nad njo, pa se mi zdi še premajhna.

clock-img

03.06.2005, 11:11

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

jaz sem jo videla v zivo...in me ni prepricala:(...se pa se nisem odlocila kako bom vzela

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem