writing-img

Previjalnice na obali

clock-img

13.02.2008, 10:24

clock-img

martina1234

pencil-img

8

Pozdravljene mamice,
ali mogoče veste kje so na obali (Portorož, Piran, Izola) previjalnice (kjer lahko previješ dojenčka tudi ob nedeljah)?

Hvala in lep pozdrav!

clock-img

13.02.2008, 14:47

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

v piranu in portorožu mislim da ni!user posted image
vem da je v kopru v supernovi, drugje pa nebi vedela

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.02.2008, 18:45

clock-img

Solero

pencil-img

466

Merkator center Koper

clock-img

13.02.2008, 20:20

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Izola - lokal Caffe alle porte. Ampak ni prava previjalnica, na ženskem wc-ju imajo previjalno podlogo na steni. user posted image

clock-img

13.02.2008, 21:02

clock-img

piko12

pencil-img

636

glede na to, da vas veliko hodi na enodnevne izlete na obalo pa na bled me zanima, kako rešite problem previjanja in hranjenja zdaj, ko je zima? ko je toplo, ni problem- na klopci, v avtu... Zanimajo me izkušnje, ker vas  večina najbrž bistveno manj komlicira od mene in ste bolj praktične...user posted image

clock-img

13.02.2008, 21:53

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

glede na to, da vas veliko hodi na enodnevne izlete na obalo pa na bled me zanima, kako rešite problem previjanja in hranjenja zdaj, ko je zima? ko je toplo, ni problem- na klopci, v avtu... Zanimajo me izkušnje, ker vas  večina najbrž bistveno manj komlicira od mene in ste bolj praktične...user posted image

to lahko vse narediš v avtu-prej malo segreješ avto in to je to...

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

13.02.2008, 22:09

clock-img

Pink2

pencil-img

9

V Portorožu je previjalnica oz. previjalna miza v slaščičarni Central v hotelu Palace, pa odlične slaščice imajo user posted image

clock-img

13.02.2008, 22:25

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

IZVIRNO SPOROČILO: piko12

to lahko vse narediš v avtu-prej malo segreješ avto in to je to...

Se strinjam.

clock-img

13.02.2008, 23:01

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

IZVIRNO SPOROČILO: Pink2

V Portorožu je previjalnica oz. previjalna miza v slaščičarni Central v hotelu Palace, pa odlične slaščice imajo user posted image

pa 1 slaščica stane malo manj kot 5 € user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem