writing-img

Previjanje!

clock-img

30.06.2005, 11:15

clock-img

tinca_25

pencil-img

60

Kako previti 11. mesečnika, da ne bo jokanja? Polulano planičko sleči pravi užitek, le kako pa svežo obleči to je pa problem!!!! Poskusila sem marsikaj pa ni veliko uspeha, dostikarat je velika užalnjenost ko dava ničko nazaj na ritko!!!
Imate kakšne ideje kako zvito naj planičko dam na ritko, da ne bo jokanja čist brez veze?!

Pa lep dan

clock-img

30.06.2005, 11:23

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja jst jo zamotim z raznimi 'rekviziti',kot so kreme,škatlice,pojem ji,se pogovarjava...samo da je primiru...pr nas to pali...

clock-img

30.06.2005, 11:28

clock-img

Anonimen

učer sem v knjigi uspešen otrok al kva je že tut kle na rr je v prodaji. brala da lahko probaš tut tko da pleničko poosebiš oz ji daš kak smešen glas in med previjanjem govoriš s tem smešnim glasom kot da govori plenička :) ne vem če se pri tko mejhnmu že obnese k js s svojo nimam problemov s previjanjem. in sicer tm navaja kako plenička pokliče malčka, pa ga prosi za lupčka, pa naj se stisne k njemu, pa ga prosi če lahko nanga spleza..in tako dalje :)
če ma kera to knjigo na dohvat ruke če se ji ljubi bl natančno pove kako se gre :)

lp, lara

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem