writing-img

Prijava na delovno mesto

clock-img

18.08.2010, 15:36

clock-img

marantz

pencil-img

273

Porodniška in dopust se mi iztečejo sredi decembra, pogodba o zaposlitvi pa 31.1. Ker se v našem majhnem mestu odpira nova firma in iščejo delavce mojega kova, že razmišljam o prijavi. Eno delovno mesto je razpisano za osebo s 7.stopnjo izobrazbe, za drugo zadostuje 4. alt_ernativno 5. stopnja izobrazbe.  Jaz imam 7.st. izobrazbe.
Bi se prijavile na obe mesti? Koliko prijav naj pošljem v tem primeru? Dve ali omenim v spremnem pismu, da se prijavljam na obe delovni mesti?

< Sporočilo je popravil marantz -- 18.8.2010 15:40:33 >

clock-img

18.08.2010, 18:46

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.08.2010, 19:11

clock-img

Dashenka

pencil-img

1482

No, jaz bi se zagotovo prijavila le na del. mesto, ki po zahtevnosti ustreza moji izobrazbi oziroma stopnji izobrazbe.

Če si še tako obupana, tega ne kaži že takoj na začetku.
Ker za del. mesto, ki zahteva le 4. stopnjo izobrazbe, to ni niti srednja šola, si absolutno "overqualified".
Načeloma si noben delodajalec ne želi zaposlovati visoko izobraženih ljudi na nezahtevna delovna mesta. To pa zato, ker se začno takoj dolgočasit, so nemotivirani in samo čakajo, da najdejo delo primernejšo njihovi izobrazbi in sposobnostim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem