cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Primorke

clock-img

02.09.2008, 16:03

clock-img

naja17

pencil-img

2696

V petek ma moj neke opravke v Portorožu, jest sem pa štuli in grem zraven, pa me zanima al je boljš, da me v Kopru ven vrže, da grem po štacunah al je Portorož ok? Pa kavica, pa gor pa dol, pa to...

Hvala.

clock-img

02.09.2008, 16:07

clock-img

aljuška

pencil-img

522

pri tem prometnem kažinu v Kopru boš prej prišla do Portoroža kot v center Kpuser posted image user posted image ,sicer pa je povsod lepouser posted image  ( no, glede na to da sem iz KP, ti seveda predlagam Kp, ampak tudi Portorož je fajn )

clock-img

02.09.2008, 16:20

clock-img

blaža

pencil-img

8795

Navijam za Kp. Sploh se ne vidi da sem Koprčanka. Na žalost smo se preselili ven iz Kp 30 min, ampak, sem vsak vikend tam. v Portorožu pa nisem bla sto let in me niti ne vleče. Koper je sedaj res lepo urejen in greš lahko okoli in okoli, lahko pa v Super Novo in okolico, kjer je res dosti trgovin. Res pa je potrebno malo potrpežljivosti, da prideš v center, ker delajo.

clock-img

02.09.2008, 16:40

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Ok, torej Koper (se mi je kar zdelo)... Moj bo popizdu verjetno, če maste tko zabasan... A ni možno, da me sam nekje ven vrže na poti do Portoroža, al mora prov notri zavijat, pa se bom jest že šetala pol do štacunuser posted image  Sej verjetn tud s Portoroža kak lokalc vozi, al kako? Pa ta Super Nova je tam v centru, a ne? Ker bo dež, da sem jest pod streho, ker nazadnje, ko sem po KP skakala, sem bla zalita ko user posted image ...

clock-img

02.09.2008, 17:42

clock-img

aljuška

pencil-img

522

ja, lahko te ''vrže'' v Žusterni dol in prepešačkiš ( prehodišuser posted image  ) ene 15 min do centra, lepo ob morju ( in gradbiščihuser posted image  ), pol se usedeš na vlakec, ki te zapelje ravno do Supernove ( vozi okoli mesta ), malo shoppingiraš po Supernovi, potem nazaj na vlakec in v Kp, po novi promenadi do morja in spiješ eno kavico v Kapitaniji. Kul, ne?user posted image

clock-img

02.09.2008, 18:30

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sam za zgornji podvig moraš malo poznat okolje. Ali pa vprašaš za pot, pa je.

clock-img

02.09.2008, 19:54

clock-img

glen

pencil-img

1870

V Portorožu je dosti manj trgovin kot v Kp,pa več ali manj samo dragi butiki.Sem iz Portoroža,tako da ti priporočam da te pusti v Kp,pa greš malo po starem delu, je ful lepo sprehajališče,trgovine,bari,....pol greš do supernove in pol če ti ostane še kaj časa, stopi na bus, pa se zapelji do Portoroža na sproščujočo kavicouser posted image .ke Portorž in Lucijo boš obdelala v eni uri

clock-img

02.09.2008, 20:31

clock-img

amaya

pencil-img

4434

IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

ja, lahko te ''vrže'' v Žusterni dol in prepešačkiš ( prehodišuser posted image  ) ene 15 min do centra, lepo ob morju ( in gradbiščihuser posted image  ), pol se usedeš na vlakec, ki te zapelje ravno do Supernove ( vozi okoli mesta ), malo shoppingiraš po Supernovi, potem nazaj na vlakec in v Kp, po novi promenadi do morja in spiješ eno kavico v Kapitaniji. Kul, ne?user posted image

user posted image

super turca user posted image

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

03.09.2008, 07:19

clock-img

naja17

pencil-img

2696

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

IZVIRNO SPOROČILO: aljuška

user posted image

super turca user posted image

Že super, ampak zgleda, da ne bo šlo... Jest sem mislila, da bo on to delal cel dan, jest bom mela pa free time, je pa reku, da bo v 1h fertik user posted image , tko da ga bom kr v Portorožu počakala... Dobro, da sem že zadnjič v Avstriji že zapravljala, da v dragem Portorožu ne bom mogla user posted image ...

Hvala punce vseeno.... Pa za drugič vem....

clock-img

03.09.2008, 15:09

clock-img

snake

pencil-img

716

IZOLA JE ZAKON, KAŠEN KOPER IN PORTOROŽ

življenje je lepo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem