writing-img

Priporocilo varstva

clock-img

24.09.2008, 14:26

clock-img

barbarasegula

pencil-img

18

Pozdravljene vse, ki iscete skrbno in ljubece varstvo za vase najdrazje zaklade!
Rada bi samo napisala, da smo neizmerno zadovoljni z mini vrtcem, ki ga obiskuje nasa enoletnica, in opogumila vse mamice, ki koncujete s svojo porodnisko, da ne skrbite... ce boste nasle tak vrtec kot je nas, boste ve edine, ki boste jokale za preteklimi dnevi:)
Nasa malcica je od samega zacetka vzljubila svoj vrtec, svoji vzgojiteljici ter otroke, ki ga obiskujejo. Mislim, da je bila nasa odlocitev, da jo damo v vrtec z enim letom pravilna, saj ce bi bila doma sama z varusko, se ne bi pol toliko zabavala, da pa sploh ne govorim o napredku, ki ga opazamo z vsakim dnem, ko pride iz vrtca!
Ker se bosta v kratkem sprostili dve mesti, novih otrok , ki bodo ostali brez vrtca ter s tem zelo zaskrbljenih mamic pa je vedno več, sem se odlocila, da bom vsaj kaksni od njih mogoce pomagala s tem pismom, za vse podrobnejse informacije me lahko kontaktirate na ZS.
LP Barbara
P.S.:Vrtec se nahaja v LJ in stane mesecno 330 evrov

clock-img

24.09.2008, 19:01

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ne vem, če se ti bo za 330 evrov katera javila. user posted image

clock-img

24.09.2008, 19:08

clock-img

barbarasegula

pencil-img

18

Glej Naja 30, nikogar nikamor ne silim, rada bi samo dala komu, ki je bil v isti stiski kot jaz pred pol leta, majckeno pomoci. Nam se ta cena bolj splača kot vrtec, ker smo v najvišjem cenovnem razredu, ostali pa naj pač premislijo, kako bodo.

clock-img

24.09.2008, 19:40

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Sej nisem nič slabega misla s tem. Super, da si objavila. Pravim le, da je pa zelo drago, dražje kot vrtec. Če se vam bolj splača, pa super.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem