writing-img

Priprava allernove

clock-img

22.08.2007, 07:28

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Pozdravljeni,

nujno rabim pomoč (do naslednjega hranjenja). Namreč pri pripravi allernove ostajajo grudice in to kar velike.Sem poskusila s mal bolj vročo vodo (cca 60 C) zmešat, pa ni nič boljše. Pa steklenico sem stesala najmanj 15 minut. Prosim če ima kdo kak dober nasvet... Hvala

clock-img

22.08.2007, 07:51

clock-img

muha1

pencil-img

666

Kaj pa če zmešaš s hladno vodo in nato segrejaš user posted image  (npr. moka se tud meša s hladno vodo, če jo s toplo imaš potem grudice). Samo predvidevam, s to hrano pa nimam izkušenj.

clock-img

22.08.2007, 09:48

clock-img

poliloni

pencil-img

623

Ali pa zelo vročo vodo in potem ohlajaš - pri nas smo vedno s prevreto mešali in potem hladili...
Ali pa preprosto zmešaš z žličko.

Mogoče bo pa ratalo...

clock-img

22.08.2007, 09:48

clock-img

madela

pencil-img

4734

Čudno,ker meni se res naredijo grudice pri hladni vodi,pri vodi,ki pa priteče iz pipe,vroči(ne vem koliko je to stopinj)pa lepo stresem stekleničko in jih ni.
Aja,pa najbolje je v stekleniko dat malo vode,potem tole mleko in nato še dolit prestalo vodo,da se mleko ne sprime stekleničke,potem so res lahko grudice.
Drugače pa ne vem kako ti naj pomagam.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem