writing-img

Pripravljena "kosila"

clock-img

20.02.2008, 06:49

clock-img

Bety100

pencil-img

83

Dva dni bomo brez kuhinje (hladilnika, kuhalne plošče...) in rabim nekaj kolikotoliko užitnega, da se "prešlepamo" za koslilo ta dva dni. Enkrat smo samo poskusili zelenjavo s puranom, pa nam ni bilo glih užitno (mene je okus spominjal na puranjo pašteto). A kaj priporočate? Stari smo 8 mesecev in jemo manj več vse, kar je primerno naši starosti. Ali če imate kakšno idejo, kaj lahko doma pripravim za kosilo brez kuhanja. 

Hvala.

clock-img

20.02.2008, 07:15

clock-img

žigolino

pencil-img

386

To pa je malo težko?A nimate niti ene kuhalne plošče,kje v kakšni lukni?
Drugače pa,stareši hallo pica,tamali bi pač mogo bit en dan brez kosila,mu pa malice daš malo obilnejše,za kosilo pa kakšen čokolino.Saj en dan bo že preživel. Saj včasih se tud zgodi da mamo kakšne opravkečez dan al pa izlet,pa tud nimamo kuhanega zraven.

clock-img

20.02.2008, 08:09

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Oh, jaz nebi preveč komplicirala. Mu pač daj za kosilo skuto, jogurt s kosmiči, sadje. Tudi če skuhaš prej makarone, bodo užitni, če jih boš imela na balkonu. In npr. meso, kuhano.
Ali pa pojdita pojest kakšno juho v gostilno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

20.02.2008, 09:27

clock-img

jaša2

pencil-img

658

tako, bo pač imel kak bolj sadni in mlečni dan. al pa kak surov korenček. drugač pa res, zakaj si pa ne bi privoščli kosila v gostilni.user posted image

Žensko srce je kot globok ocean, poln skrivnosti...

clock-img

20.02.2008, 17:17

clock-img

Brundula

pencil-img

74

Mi smo imeli prejšnji teden tak slučaj, ker smo šli na dopust. Za prvi dan, ko smo šli sem mu doma pripravila zelenjavo z mesom (pa smo tam v mikrovalovni pogreli), nato pa kuhano, pretlačeno sadje s skutko. Ostala dva dni pa sem mu za kosilo dala kosilo že pripravljeno od Hippa (kot Frutek, samo namesto sadja, zelenjava) pa je kar šlo. Zjutraj je popil mleko, potem jogurt, kosilo sem mu dala to, potem kašico in nato zvečer mleko. S seboj smo vzeli grelec vode, nekaj posode in je šlo. Prav tako je star 8 m.

clock-img

20.02.2008, 18:33

clock-img

saskija

pencil-img

1852

polento s tvojim ali adaptiranim mlekom.

Dojenček se z vsakim dnem spreminja in raste in bo nekega dne odrasel in odšel;prah pa vas bo zvesto čakal.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem