writing-img

Pritožbeni roki

clock-img

03.10.2007, 08:50

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Če se katera na to spozna bi jo kontaktirala na ZS. Bi nujno nekaj rabila.

Moja punčka je moja največja sreča.

clock-img

03.10.2007, 12:02

clock-img

guppy

pencil-img

1968

Če gre za upravni postopek, se upoštevajo določila Zakona o splošnem upravnem postopku (ZUP), ki pravi:

3. Rok za pritožbo
235. člen

(1) Pritožba se vloži v 15 dneh, če ni z zakonom drugače določeno.
 (2) Pritožbeni rok se šteje za vsako osebo in vsak organ, ki se mu odločba vroči, od dneva vročitve odločbe.
(3) Rok za pritožbo zoper odločbo izdano po 211. členu tega zakona teče od dneva, ko je vročena pisna odločba. Če pa stranka pisne odločbe ni zahtevala, ugasne pravica do pritožbe z dnem izteka roka, v katerem se lahko zahteva pisna odločba.
(4) Oseba, ki ji odločba ni bila vročena, čeprav posega v njene pravice oziroma pravne koristi, lahko zahteva vročitev pod pogoji iz drugega odstavka 229. člena tega zakona.
(5) Če se stranka, ki ni bila udeležena v postopku, pritoži tedaj, ko se je pritožbeni rok že iztekel za vse stranke, ki so bile udeležene v postopku, se pritožba obravnava kot predlog za obnovo postopka.

clock-img

03.10.2007, 15:43

clock-img

Pikaču

pencil-img

252

Piši mi na ZS, nekaj sicer vem, upam da ti bom kako pomagala. 

clock-img

03.10.2007, 15:47

clock-img

Anonimen

Na vsaki odločbi jasno in čitljivo piše, če je pritožba sploh mogoča in v kolikšnem času. user posted image

clock-img

03.10.2007, 18:30

clock-img

guppy

pencil-img

1968

IZVIRNO SPOROČILO: na_go

Na vsaki odločbi jasno in čitljivo piše, če je pritožba sploh mogoča in v kolikšnem času. user posted image

"Načeloma" user posted image

clock-img

03.10.2007, 20:51

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Ja načeloma ampak javne ustanove zavajajo stranke oz. ljudi. Na odločbi piše pritožba v 8 dneh po USTAVI RS pa imajo vse javne ustanove rok pritožbe 30 dni. Dobim juter te zakone tako da vam vseeno hvala za pomoč. user posted image pomoč

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem