cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prošnja za 4-urni del.čas po porodniški

clock-img

08.02.2010, 17:40

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Živjo,

po porodniški nameravam delati 4 ure zaradi majhnih otrok. A mi lahko katera pošlje primer prošnje oz. zahteve za krajši delovni čas?

Hvala in lp,

mia

clock-img

08.02.2010, 18:02

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

V službi ti morajo v pogodbo dodati člen ali pa k pogodbi dodati ankes, točno od kdaj pa do kdaj boš delala po 4 ure na dan, oz. 20 ur tedensko. Pogodbo potem neseš na CSD in izpolniš še en obrazec (dobiš ga tudi na netu) in to je to. Na podlagi tega te potem CSD oz. pristojno ministrstvo prijavi v sistem zavarovanja za manjkajoče 4 ure. Natančneje si preberi na http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/krajsiDelovniCas.asp

clock-img

08.02.2010, 18:04

clock-img

MIAAA30

pencil-img

100

Hvala Katy,

a ima katera primer prošnje, da nesem na šiht?

clock-img

08.02.2010, 18:06

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Saj ne rabiš nest nobene prošnje, ti jim samo povej, da bi rada delala skrajšan delovni čas zaradi otroka.

clock-img

08.02.2010, 18:27

clock-img

marsovcek

pencil-img

304

Jaz sem napisala čisto na kratko. Moje podatke, delovno mesto bi rada koristila 4,5,6,7 urni delovnik (npr. 30 ur tedensko) od datuma - do datuma, zaradi varstva otroka (njegovi podatki). Lahko se pa po domače zmišljuješ, 1 m delaš 4 ure, drugi 6,..... samo parvočasno moraš oddat zahtevek.

Ti si moj b..

clock-img

08.02.2010, 18:40

clock-img

kajajaka

pencil-img

3539

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

Saj ne rabiš nest nobene prošnje, ti jim samo povej, da bi rada delala skrajšan delovni čas zaradi otroka.

rabiš, rabiš. Z dnem prejema tvoje prošnje začne teči 30 dnevni rok v katerem mora služba izdati aneks... Poleg tega ti morajo v 8 dneh pisno odgovorit. Če se le ustno meniš, jim nič ne moreš, če odklonijo...
Piši mi na ZS, pa ti kaj več povem in pošljem moj primer kaj sem napisala.

clock-img

08.02.2010, 18:41

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

rabiš, rabiš. Z dnem prejema tvoje prošnje začne teči 30 dnevni rok v katerem mora služba izdati aneks... Poleg tega ti morajo v 8 dneh pisno odgovorit. Če se le ustno meniš, jim nič ne moreš, če odklonijo...
Piši mi na ZS, pa ti kaj več povem in pošljem moj primer kaj sem napisala.

Zgleda je odvisno od delodajalca. Jaz sem se ustno zmenila in so mi dali aneks.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem