writing-img

Problem

clock-img

11.02.2005, 08:45

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Dobro jutro vsem.
Zdaj pozimi imam neverjetno suho in občutljivo kožo. Že nasplošno je takšna, pozimi se pa stanje še poslabša.Katero kremo uporabljate nesrečnice z istim problemom?:(

LP vsem in hvala za nasvete!9nebesa

clock-img

11.02.2005, 08:48

clock-img

Lenči

pencil-img

117

Dobro jutro še z moje strani!
Problemi s suho kožo so tudi moji problemi. A ker mi zaradi slabosti in bruhanja vse kremice in mleka smrdijo se po celem telesu mažem z mandljevim oljem. Tudi v prvi nosečnosti je bilo tako in da potrkam na trdo in se pohvalim - niti ene strije :bravo:. Upam, da bo tudi v drugo tako.
Lp in enga sončka, Lenči

clock-img

11.02.2005, 08:49

clock-img

Skye

pencil-img

3190

Eucerin 10% urea lotion - men ful pomaga. Sama sem imela namreč iste probleme.

Lp
Skye

clock-img

11.02.2005, 08:51

clock-img

Arwen

pencil-img

314

Tudi jaz imam zdaj v nosečnosti grozno suho kožo. Mažem se pa z naravnim orehovim oljem in mi zelo pomaga. Lp, T.

clock-img

11.02.2005, 09:05

clock-img

Čiračara

pencil-img

738

Hmmm kaj pa po obrazu?:zmeden:

clock-img

11.02.2005, 09:09

clock-img

saba

pencil-img

1221

lenči,

pa mandljevo olje kdaj si si začela mazat? - mislim zato da nisi potem imela strij. Kje si pa ga kupila, a v lekarni ga imajo?:zmeden2:

clock-img

11.02.2005, 09:15

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Hvala enako imam popolnima enak problem :((. Na rokah mi koža kar poka in potem, ko se namažem s kremo peče ko :hudicek:.
Za enkrat še nisem odkrila pravega recepta, se tolažim da bo prav kmalu pomlad...

clock-img

11.02.2005, 09:22

clock-img

Lenči

pencil-img

117

Mazala sem se od približno enega 8. tedna (tudi sedaj se že mažem). Mandljevo olje pa si kupujem v lekarni - mi je potem tudi pri negi Mance prav prišlo (mazanje gubic, preganjanje temenc...).

Lp, Lenči

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem