writing-img

Prosim mnenja

clock-img

03.11.2006, 08:13

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Živjo punce! Prosila bi za vašo pomoč ker si sama ne znam pomagat. Pojavlja se mi rjavkast izcedek katerega vzroka ne znam razložiti. Prvi dan zadnje menstruacije je bil 23.10, včeraj pa se mi je začel pojavljati ta izcedek, ima malo močnejši vojn drugače pa nič posebnega. Kaj bi to lahko bilo???

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

clock-img

03.11.2006, 08:24

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Ne bi vedela.Včasih se izcedki pojavljajo tudi ob ovulaciji.Ampak po izračunih mislim da je ti še nmaš.Pušenjak bi rekel da je teh izcedkv milijon in da ne predstavljajo nobene nevarnosti, razen v user posted image .Več ti ne morem pomagat, žal.

clock-img

03.11.2006, 09:05

clock-img

Klarita

pencil-img

1226

To se je meni enkrat zgodilo, da sem teden dni po user posted image  spet krvavela, oz. imela izcedke. Šla sem na pregled in mi je G. rekel, da je to verjetno od stresa in da ni nič narobe, mi je pa dal tablete, da se je krvavitev ustavila. Jaz bi ti rekla, da počakaj še kak dan, mogoče se bo samo ustavilo. Če pa se ne bo, pa obišči G.

clock-img

03.11.2006, 10:36

clock-img

pot

pencil-img

1487

Če gre za močnejši vonj, potem ne odlašaj in kar obišči G, ker gre lahko za kakšno vnetje. Možno je pa tudi, da gre samo za hormonsko neravnovesje, kar je tudi lahko posledica stresa.

clock-img

03.11.2006, 11:55

clock-img

tasi81

pencil-img

107

Hvala vam za mnenja, sem vesela da ni kaj hujšega. Vseeno pa me malo bega to da trenutno nisem pod nevemkakšnim hudim stresom, vsaj mislim da ne.

"ko me iščeš me išči v svojem srcu, če imam tam prebivališče bom vedno pri tebi"

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem