writing-img

Prosim za pesti :)

clock-img

01.04.2008, 17:52

clock-img

Anonimen

Včeraj sem začela pedagoško prakso. In jutri ob 8.00 - 8.45 in 9.55 - 10.40 imam prva dva nastopa. Tretjega pa v četrtek ob 8.00 - 8.45. Prosim vas za pesti. Osme razrede mam in me je že pošteno strah.

clock-img

01.04.2008, 18:00

clock-img

aljuška

pencil-img

522

jihata, osmi razredi niso glih mačji kašelj ( puberteta pa touser posted image  ), ampak držimo fejst pesti!user posted image

clock-img

01.04.2008, 18:02

clock-img

Anonimen

Peetra nč bat... Ponavadi jih učitelji za tisto uro al pa dve dajo na ketnouser posted image user posted image user posted image
(beri: zagrozijo jim, da morajo bit pridni) - no, edin če nisi take sreče kot pa jazuser posted image user posted image  

Sej bo.

clock-img

01.04.2008, 19:16

clock-img

deja27

pencil-img

494

držim pesti,da te bojo navihanci ubogal-ne pusti se jim

clock-img

01.04.2008, 20:22

clock-img

SOULatka

pencil-img

395

IZVIRNO SPOROČILO: peetra

Včeraj sem začela pedagoško prakso. In jutri ob 8.00 - 8.45 in 9.55 - 10.40 imam prva dva nastopa. Tretjega pa v četrtek ob 8.00 - 8.45. Prosim vas za pesti. Osme razrede mam in me je že pošteno strah.

daj tako kot znaš..in vedi, da če se zmotiš, je vse ok....če sprejmeš napako, če se tega zavedaš, te ne bo strah.

Vso srečo

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

clock-img

01.04.2008, 20:31

clock-img

Anonimen

Drzim fige :), vse bo v redu :).

clock-img

01.04.2008, 20:59

clock-img

jajula

pencil-img

1191

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti

clock-img

01.04.2008, 21:01

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držimo pesti

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

01.04.2008, 21:04

clock-img

daddy

pencil-img

2574

Ti kr zvizni en tak mini avtogeni trening, tak ko je bil v enem filmu, mislim da v "Se spominjaš Dolly Bell", kak je že blo ..... "svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem", nekakšna mantra za dobro juto .....

Sprosti se, odlično se boš odrezala user posted image .

clock-img

01.04.2008, 21:05

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Držim pesti user posted image !
Sigurno bo vse ok, samo bodi samozavestna, dosledna in prijazna user posted image ! Osnovnošolci so še zmeraj samo otroci, ljubki in radovedni user posted image !

Če bodo tulili, tuli tako dolgo nazaj, da bodo nehali user posted image ! Hočem reči, če jim začneš kaj govoriti in te preglasijo, ponavljaj navadilo tako dolgo, da te bodo slišali.

ROŽICA

clock-img

01.04.2008, 21:21

clock-img

muška

pencil-img

3223

En nasvet, če začnejo klepetati, samo začneš bolj tiho govoriti. pali! vsi utihnejo in začudeno gledajo kaj je zdaj to user posted image

clock-img

01.04.2008, 21:22

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

držim pestiuser posted image user posted image
Pa en nasvet če te ne poslušajo začni tišje govorit verjami to pri osmošolcih bolj pomaga kot dretjeuser posted image

clock-img

02.04.2008, 09:01

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Pa še en nasvet, če boš postavljala vprašanja in ne bodo hoteli odgovarjat, vprašaj direktno enega učenca, pa potem drugega. Potem se bo pa odprlo. Drugače pa srečno.

clock-img

02.04.2008, 09:34

clock-img

Anonimen

Srečno! user posted image

Pa poročaj kako je bilo. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem