writing-img

Prosim za pomoč

clock-img

14.05.2005, 09:33

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Punce!

G mi je rekla, da moram tisti mesec, ko bom šla na laparoskopijo, jemati stediril M. Zanima me, na kateri dan M moram začeti jemati tablete?

Urška61

clock-img

14.05.2005, 09:41

clock-img

emaa

pencil-img

7450

začni na prvi dan, kot ponavadi pri KT

clock-img

14.05.2005, 09:43

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Včeraj sem imela prvi dan. Ali lahko danes začnem? Kaj pa če ne bom imela ta mesec operacije, ker lahko šele v ponedeljek pokličem za datum. Jaz mislim, da mi je G rekla, naj začnem 4. ali 5. dan, ampak nisem sigurna.

clock-img

14.05.2005, 09:46

clock-img

emaa

pencil-img

7450

tudi če začneš jemati v ponedljek, ne bo sile, gre se zato, da se ti sluznica ne bo zadebelila pred operacijo, tako da ti jo lahko opravijo kadarkoli v ciklusu. Mislim, da jih je pika74 jemala, pa tudi ne od prvega dne.

clock-img

14.05.2005, 10:02

clock-img

Urska61

pencil-img

112

Hvala, Emamair! Želim ti čim lepši vikend in čim prej :duda:!

Čau, čau!:morje:

clock-img

14.05.2005, 10:31

clock-img

lily25

pencil-img

63

Zivio punce!

Koliko casa ste se morale truditi za :duda:, da vam je G dal napotnico za laparoskopijo ali HSG.

LP
Lily

clock-img

14.05.2005, 10:40

clock-img

emaa

pencil-img

7450

jaz sem imela laparo in histero, napotnico sem dobila po 16 mesecih, ampak v ambulanti za neplodnost

clock-img

14.05.2005, 10:43

clock-img

lily25

pencil-img

63

Kaj pa v teh 16 mesecih?

A ti je G dala kaksne tablete npr. Dabroston ali Klomifen?

clock-img

14.05.2005, 10:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

ne nič, po enem letu je preverila ali imam O, ugotovila da nimam, potem mi je predlagala napotnica za neplodnostno ambulanto ali pa prej hormonske preiskave. Sem dala najprej hormonske preiskave čez, moj spermiogram, potem sem dvignila napotico in se naročila. V Leonišču mi je hotla dat klomifen, pa je rekla, da verjetno ne bo pomagalao, ker sem imela v otroštvu razlit slepič in mi je dala napotnico za laparo, histero (lani sem imela ss, pred več kot enim letom). Zaradi prevelike čakalne dobe v LJ sem šla na poseg v Trbovlje, je 14 dni od posega. Zdaj pa čakam na konec junija in naslednji pregled v Leonišču pa bomo videli kako naprej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem