cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Provokacija na KM

clock-img

29.05.2007, 21:20

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Sprašujem za prijateljico: naslednji teden gresta s hčerko (11m) na Pediatrično kliniko, punčki bodo naredili provokacijo na kravje mleko. Predvidoma bosta ostali tam od torka do petka.

Zanima jo čim več - o samem postopku, bivanju, spanju, hrani...skratka vsaka informacija bo dobrodošla.

Hvala!

clock-img

29.05.2007, 21:25

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

Jaz sem bila na provokaciji z Danajo zaradi suma alergije na penicilin(oz.antibiotik Hiconcil)... Bile sva pa v Trbovljah.. Skratka en teden sva bile v bolnici kjer so ji na določen čas in določeno količino Hicocila dali za spiti in opazovali reakcijo... In iz dneva v dan so ji zviševali dozo, ki je na koncu bila tako velika, da če bi Danaja imela alergijo bi se sigurno pokazalo...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem