cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prvi gosti obrok...

clock-img

01.06.2005, 16:38

clock-img

lucky 111

pencil-img

90

Čao punce.

Po tritedenskem preizkušanju različnih okusov goste hrane, sem danes mojemu skoraj 5 mesečnemu :duda: hotela zamenjati že en obrok.
Pojedel je celo malo Hippovo kašico, vendar je bil čez eno uro in pol že lačen.
Kaj mi svetujete, naj mu po tem ponudim še mleko, ali naj mu dam malo več kašice??
Drugače se hraniva približno na tri ure.

Vsakega odgovora bom zelo vesela...

lp

clock-img

01.06.2005, 17:27

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz sem malemu sprva ob uvajanju goste hrane dopoldan naredila kakšno sadje nato pa sem ga nasl. obrok dojila.
Če misliš da je lačen mu ponudi več. Moj mali je tudi full jedel, v primerjavi z drugimi je vedno pojedel največ! Pač potrebuje več.

clock-img

01.06.2005, 17:34

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

Jaz pa sploh nisem vedela da je potrebno po dodanem(zamenjanem obroku) ponuditi :duda: tudi dojko!!!
S tem potem vidiš če je še lačen.

Tako da poizkusi mu na koncu ponuditi še dojko.Če je še lačen bo jedel.

lp:rozica:

clock-img

01.06.2005, 20:01

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

moj prvi otrok ni hotel jesti mleka oz. ga ni prebavljal. Težave so se začele s 4-imi meseci. Tako sem obroke naredila približno takole. En obrok je bil iz sadja, en obrok je bil kakšen puding...no en obrok je bil pa tudi takšen ''pravi'': kuhan krompir, zmučkan seveda prelit s kakšno manj začinjeno omakico.

Zdaj je star 8 let in ni bil pri zdravniku nič, no razen na sistematskih pregledih in v posvetovalnici.

No sicer pa mislim, da vsaka mama za svojega malčka najbolj ve, saj so tudi otrci različni.;)

clock-img

01.06.2005, 21:19

clock-img

Anonimen

;)Haha Lakica,jest sem ti pa rekla da maš zdej za 4 ure mir:)-
Očitno je tvoj večji jedec kot naša zbirčna metka:zmeden:
Dojko mu boš pa malo težje ponudla,ker je prazna a ne;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem