writing-img

Prvi rojstni dan

clock-img

20.10.2005, 14:33

clock-img

kamelca

pencil-img

12

Pozdravljene!

Prosila bi za en nasvet. Namreč, naš malček z imenom Aljaž praznuje 29.10. prvi rojstni danuser posted image . Povabili smo nekaj njegovih vrstnikov starih do  dveh let. Pa ne vem kaj bi malim  ponudila za prigriznit. Mogoče kak vaš namig? Pa tudi ali ste ve svojim malčkom kupile torte, ki so bile iz istih sestavin kot običajne torte ali mogoče obstajajo kakšne posebne za otročke.Ker se mi zdi, da je na teh običajnih tortah tolko ene smetane. Mogoče se to vprašanje hecno sliši, ampak sem razmišljala o tem.

Lep pozdrav!

clock-img

20.10.2005, 14:42

clock-img

Anonimen

zakaj pa enoletniki ne bi smel jest smetane?
za prigriznt majo dost čist sam torto. kok pa pojejo taki pikci. kake piškote mogoče pa sok pa je

bl je treba za mame k si jih vrjetn zravn povabila poskrbet pa jim kako kavico še skuhat zravn torte :)

clock-img

20.10.2005, 16:04

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Mislim, da lahko v slaščičarni mirno poveš svoje želje. Naj pač ne dajo tolk smetane. Za starše pa  kakšno pivo, sok, kavo, .....

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

20.10.2005, 23:38

clock-img

andrejaz

pencil-img

1347

Za prigriznit jim ponudi kakšne slane krekerje, grisine,... pa torta in bo dovolj za takšne majhne.

Naš sonček Mark se je rodil 30.8.2004, sončica Sara pa 4.8.2006

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem